Stralende wangen met plasmatherapie

Verjong jouw uitstraling: Laat jouw wangen behandelen met de kracht van plasma!

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om verouderde wangen te verjongen en jouw uitstraling te verbeteren? Dan is plasmabehandeling misschien wel de oplossing die je zoekt. Bij Derma Sensation zijn we gespecialiseerd in het gebruik van deze innovatieve methode voor huidverjonging. Met behulp van geïoniseerd plasma kunnen we overtollige huid laten verdampen, waardoor de huid weer strakker en jonger wordt. Bij deze behandeling worden vele kleine puntjes op de huid gemaakt, die zorgen voor een natuurlijke verjonging van de huid en het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. In deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over de plasmabehandeling voor wangen en hoe onze huidtherapeuten in Rotterdam, Den Haag en Gouda jouw wangen kunnen transformeren tot een jeugdige en stralende uitstraling.

Stralende wangen met de kracht van plasma: Ontdek onze plasmabehandeling bij Derma Sensation

Bij Derma Sensation bieden wij plasmabehandelingen aan om het verouderingsproces van de wangen tegen te gaan. In tegenstelling tot Botox en fillers is plasmatherapie namelijk wel in staat om een blijvende verjonging van de huid te bewerkstelligen en fijne lijntjes en diepere rimpels te verminderen.

Door middel van geïoniseerd plasma verdampen we overtollige huid en stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat? Een natuurlijke verjonging van de huid, zonder dat er synthetische stoffen in de huid worden gespoten. Lees verder over de voordelen van plasmabehandeling voor de wangen en hoe wij jou kunnen helpen om een jeugdige en stralende uitstraling te krijgen.

Langdurig stralende wangen met plasmatherapie: Ontdek onze behandeling bij Derma Sensation!

Plasmatherapie is niet alleen geschikt voor het verminderen van rimpels en lijntjes, maar ook voor het bestrijden van couperose en rosacea.

Door de geïoniseerde plasma worden de bloedvaatjes verhit, waardoor deze samentrekken en afgebroken worden. Hierdoor zal de roodheid afnemen en wordt de huid egaler. Ook voor het verminderen van littekens door acné of andere huidaandoeningen is plasmatherapie een effectieve behandelmethode.

Bij Derma Sensation geloven wij in de kracht van plasmatherapie en bieden wij deze behandelingen aan voor het verbeteren van de huid.

  • Onze behandelingen zijn veilig, nagenoeg pijnloos en geven een natuurlijk effect.
  • Met onze behandelingen zorgen wij voor een direct, langdurig resultaat.
  • Geen periodieke onderhoudsbeurten meer nodig en geen risico op infecties of littekenvorming.
  • Ervaar de voordelen van plasmatherapie zelf en maak een afspraak bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda.

 

 

 

 

 

 

 

Bij Derma Sensation bieden wij onze plasmabehandelingen voor de wangen aan tegen een aantrekkelijke prijs van €495. Maar omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een stralende en jeugdige uitstraling, bieden wij nu tijdelijk een €50 tegoedkaart aan. Hierdoor betaal je slechts €445 voor de behandeling van de wangen met plasma!

Maak nu een afspraak bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda en profiteer van deze unieke aanbieding. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar en geven je graag een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden van plasmatherapie voor jouw huid. Wacht niet langer en geniet van een stralende en gezonde huid met plasmatherapie bij Derma Sensation.

 

Boek Nu en Ontvang 50€ Korting!

Hoe plasmatherapie je huid kan transformeren: alles wat je moet weten over de behandeling!

Tijdens een plasmabehandeling voor de wangen wordt een verdovende crème aangebracht op de te behandelen huid, waarna de huidtherapeute

geïoniseerd plasma aanbrengt met behulp van een plasma-pen. Hierdoor ontstaan er kleine puntjes op de huid die diep genoeg zijn om het natuurlijke huidvernieuwingsproces te stimuleren. De huid kan na de behandeling warm aanvoelen en er kunnen plasmapuntjes zichtbaar zijn die binnen een week verdwijnen. Na 1 á 2 weken ziet het behandelde gebied eruit als een babyhuidje en na 6 weken begint de huid collageen en elasticiteit aan te maken. Het volledige herstel duurt 4-6 weken en het eindresultaat is na 12 weken zichtbaar. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een crème met SPF en bieden daarom een gratis SPF-crème aan bij de behandeling.

Wanneer is een plasmabehandeling niet geschikt? Ontdek de contra-indicaties.

Plasmatherapie is een veilige behandeling, maar er zijn enkele situaties waarin het niet kan worden uitgevoerd. Als je een pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG hebt, mag je geen plasmabehandeling ondergaan vanwege de elektrische lading van het apparaat. Ook mensen met epilepsie moeten oppassen omdat de flitsen van het plasma de aandoening kunnen verergeren.

  • Als je diabetes hebt, kun je wel een plasmabehandeling krijgen, maar het kan wel een invloed hebben op je bloedsuikerspiegel. Het is daarom belangrijk om vooraf met je arts te overleggen of de behandeling geschikt voor je is.
  • Zwangere vrouwen mogen geen plasmabehandeling ondergaan omdat er nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar de effecten van plasma op de foetus.
  • Ook als je antibiotica gebruikt, moet je de behandeling uitstellen omdat deze medicijnen de wondgenezing kunnen vertragen.
  • Als er metalen implantaten in het te behandelen gebied zijn, is een plasmabehandeling ook niet mogelijk omdat deze materialen kunnen reageren op het plasma en schade kunnen veroorzaken.
  • Hetzelfde geldt voor andere geïmplanteerde apparaten.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling met je huidtherapeut te overleggen over je medische achtergrond om te bepalen of een plasmabehandeling veilig voor je is. Zo kun je ervoor zorgen dat je het beste resultaat behaalt zonder onnodige risico’s te nemen.

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor jouw perfecte plasmabehandeling!

Heb jij interesse in een plasmabehandeling en wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw huid? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak bij Derma Sensation. Onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om jouw huidwensen te bespreken en een persoonlijk behandelplan op te stellen. Of het nu gaat om het verminderen van rimpels, het vervagen van pigmentvlekken of het egaliseren van de huidtoon, wij bieden een breed scala aan plasmabehandelingen voor verschillende huidproblemen.

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van onze tijdelijke actie van €50 korting op jouw eerste behandeling. Zo ben je verzekerd van de beste zorg voor jouw huid tegen een scherpe prijs.

Wil jij ook graag profiteren van de voordelen van een plasmabehandeling voor jouw wangen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij Derma Sensation. Onze ervaren huidtherapeuten staan voor je klaar om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden voor een plasmabehandeling op maat.

Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijke en professionele benadering en een eerlijk advies. Met onze €50 tegoedkaart kun je jouw eerste plasmabehandeling al boeken voor slechts €445, in plaats van €495!

En het mooie is, speciaal voor jou hebben wij een tegoedbon van €50 die je kunt gebruiken voor jouw plasmabehandeling. Zo kun je op een voordelige manier kennismaken met deze innovatieve en effectieve methode om huidveroudering tegen te gaan en jezelf weer lekker in je vel te voelen. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog jouw afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.