Speel de Derma Sensation Quiz en maak kans op een mooie prijs!

Met de Derma Sensation Quiz kun jij een van de volgende prijzen winnen waar jij een keuze uit mag maken:

Wil je meedoen, vul dan je emailadres* in en beantwoord de vragen.

  • Een ontharing van je oksels T.W.V. € 100
  • Endermologie gezichtsbehandeling, losse behandeling 30 min T.W.V. € 62,50
  • Collageen masker + Facelite T.W.V. € 40

Wil je meedoen, vul dan je emailadres in en beantwoord de vragen. Je krijgt van ons dan direct een mail als bevestiging dat wij je antwoorden op de quiz hebben ontvangen.
Elke maandag maken wij bekend wie een van de mooie prijzen heeft gewonnen.
Ben jij benieuwd of jij hebt gewonnen? Kijk dan maandag a.s. op Derma Sensation Quiz – Uitslag.
Als je hebt gewonnen, dan kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken in een van onze huidklinieken in Rotterdam of in Gouda.

Je kunt dit spel eens per drie maanden spelen. Mocht je dus nu niet gewonnen hebben, dan heb je over drie maanden weer een nieuwe kans! Houdt Facebook of Instagram in de gaten wanneer jij weer een kans kunt maken op een van onze prijzen!

*) Met het verstrekken van je email heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief met achtergronden, feiten en handige tips over alles wat met haar en huid te maken heeft. Ook hebben wij zo nu en dan een mooie korting voor onze nieuwsbrieflezers. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je hiervoor eenvoudig afmelden door de link te gebruiken die onderaan in onze nieuwsbrief staat.

Heb je email ingevuld, maar wil je je uitschrijven? Klik dan op de link onderaan het emailbericht die je ontvangt na het spelen van de quiz. Je zult dan geen emailberichten meer ontvangen van ons. Let op! Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief en je wilt je daarvoor uitschrijven? Dan vragen wij je daarvoor de link vermeldt onderaan de nieuwsbrief te gebruiken.