Reserveringsborg

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en een eerlijke en efficiënte planning te garanderen, voert Derma Sensation een reserveringsprocedure in voor speciale acties. Deze procedure omvat een ‘Reserveringsborg’ om uw plek te reserveren.

Reserveringsborg: Voor bepaalde speciale acties vragen wij een vooruitbetaling van €50 als bevestiging van uw reservering. Deze bijdrage garandeert uw plek voor de actie en wordt volledig verrekend met de totale kosten van de behandeling op de dag van uw afspraak.

Procedure en Voorwaarden:

  • Bij het boeken van uw afspraak voor de actie, wordt u gevraagd de Bevestigingsbijdrage van €50 te voldoen.
  • Deze bijdrage wordt afgetrokken van het totale bedrag van uw behandeling.
  • Indien u uw afspraak minstens 48 uur van tevoren annuleert of als de huidtherapeut beoordeelt dat u niet geschikt bent voor de behandeling, wordt deze bijdrage volledig gerestitueerd.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de afspraak, of bij een ‘no show’, vervalt de Reserveringsborg.

Doel van de Reserveringsborg: Deze maatregel is bedoeld om de toewijding van onze cliënten aan hun geplande afspraken te waarborgen en zorgt ervoor dat we onze bronnen effectief kunnen inzetten om iedereen de beste mogelijke service te bieden.

Wij waarderen uw begrip en medewerking met betrekking tot deze procedure. Het stelt ons in staat om de kwaliteit en beschikbaarheid van onze speciale acties te handhaven, terwijl we onze gewaardeerde cliënten de best mogelijke ervaring bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen in Derma Sensation en we kijken uit naar uw bezoek.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

MAAK AFSPRAAK