KLANTENREVIEW

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Anki de Kiefte
21-01-2019
zeer prettige en pijnloze behandelingen. goede service ik raad deze kliniek van harte aan
Susanna Huiskes
27-11-2018
De permanente ontharing dmv laser werkt erg goed en is zo goed als pijnloos. De mangobrite peeling werkt erg goed. Je huid wordt er erg mooi zacht en egaal van. Het vermindert ook pigmentvlekjes. Kitty is erg betrokken, luistert goed naar jou wensen en geeft goede adviezen die passen bij jou huidtype. Dank je wel Kitty voor de goede behandelingen en zorg.
An Boegheim
28-08-2018
Ben direct bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. De dames zijn zeer kundig en na mijn behandelingen heb ik nu geen gezichtsbeharing meer. Zij hebben ook alles geregeld met mijn verzekering en ik hoefde zelfs me daar niet druk om te maken. Ik zou zeggen top.
KAYA UNAL SEVDA
27-09-2017
Ik heb 6 behandelingen gehad en het ziet er super goed uit hele goeie resultaten meebehaald. Laser apparaat ook super goed. Klant vriendelijk zijn ze allemaal je krijgtaltijd de beste advies voor je gezicht en wat ze nog meer voor je kunnen betekenen. Binnen kort nog een litteken en acne behandeling met de nieuwe apparaat waar van je gezicht zichtbaar schoner en beter uitziet littekens verdwijnen poriën verkleinen en een glad egale schone huid krijg je ik ben erg benieuwd
Denise de Man
19-03-2018
vandaag de eerste behandeling van de bikinilijn ..waar ik tegenop zag was nergens voor nodig..geheel pijnloos!super lieve eigenaresse die mij erg op me gemak stelde... erg prettig
MARI HOSSEINI
28-12-2017
Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!
MANDY VAN DRUTEN
30-10-2017
Fijne zaak, kort en krachtig, geen schaamte voor je probleem, niets is te gek en kitty vraagt heel fijn continu of alles nog okay is tijdens de laser ontharings behandeling. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en hij gaat al lekker! Nog een aantal te gaan voor het uiteindelijk resultaat maar nu al blij met de tussen resultaten! Ook krijg ik altijd weer advies over mijn onrustige huid, waar ik zeker nog een keer voor terug kom nadat de laser behandelingen klaar zijn.
Sonja Buijs
04-03-2018
Voor behandeling overtollige haargroei gezicht onder behandeling,resultaat mega goed groei verminderd zachter.Kreeg tijdens de behandeling een mega hoestbui de Bali assistente kwam gelijk aan met een glas water. Nogmaals dank en zie jullie snel voor de volgende behandeling
Natasja Sewgobind
27-02-2018
Ik ben voor een chemische peeling voor mijn pigmentvlekken geweest. Na een week zag ik al resultaat! De pigmentvlekken waren al iets lichter en mijn gezicht frisser en gladder! Zeer tevreden over het resultaat! Het personeel is ook zeer vriendelijk met veel kennis!!
Annemieke Segers
12-03-2019
Na een paar behandelingen is de haargroei al extreem verminderd. Ik kijk er erg naar uit dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over het scheren van mijn oksels en benen voor ik de deur uit ren in een zomerjurkje. Erg vriendelijke dames die echt veel kennis hebben en alle tijd nemen voor de behandeling. Bij de intake wordt goed duidelijk gemaakt wat ik kan verwachten van de behandelingen en de kosten. De behandeling van mijn benen voel ik nauwelijks maar de behandeling van de oksels is soms wat branderig. Maar dat verdwijnt meteen als de behandeling stopt en er wordt goed rekening mee gehouden en gevraagd hoe het voelt. Na een behandeling voel ik ook niks aan mijn huid. Het kost even voor ik wat tijd voor ik helemaal af ben van al het haar maar dan hoef ik nooit meer van mijn leven te scheren.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult