ENDERMOLOGIE - Rimpels verwijderen | Derma Sensation Rotterdam

Rimpels verwijderen met behulp van Endermologie

Collageen, elastine en hyaluronzuur worden ook wel firoblasten genoemd en vormen de belangrijkste bouwstenen van het onderhuidse bindweefsel. Zij zorgen voor een volle, stevige en elastische huid met een jeugdige uitstraling. Collageen is verantwoordelijkheid voor de stevigheid van de huid; elastine zorgt voor souplesse en veerkracht en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Echter, al rond ons 25e levensjaar begint de productie van deze belangrijke bouwstoffen langzaam terug te lopen; een proces waar ook de meest gezonde leefwijze niets aan verandert.

De huid verliest haar volle gloed en spankracht en begint te zakken, waardoor rimpels en lijntjes ontstaan in het gezicht, in de nek, rond het decolleté en op de handen. Externe factoren zoals zon, stress, tabaksrook en zelfs luchtvervuiling kunnen het proces van rimpelvorming nog verder versnellen.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Endermologie: De oplossing

De oplossing? Endermologie huidtherapie!

De gepatenteerde LPG-behandelkop voert op aangename wijze intense micro-pulsaties uit op het huidoppervlak en geeft zo een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen aanmaak van essentiële onderhuidse steunvezels. Collageen- en elastineproductie verhogen met zo’n 46% en de hyaluronzuur-productie met maar liefst 80% – wat meteen een blijvend, liftend effect heeft op het huidbeeld.

  • De toename in de productie van nieuw, vers collageen en hyaluronzuur geeft de huid iets van haar natuurlijke volume en volheid terug, waardoor rimpels als het ware opgevuld lijken te worden
  • De toegenomen elastineproductie geeft de huid hernieuwde souplesse en maakt haar zo weerbaarder tegen micro-contracties van de aangezichtsspieren, die ten grondslag liggen aan de zogenaamde expressielijnen in het gezicht
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

De kosten Facelift & Necklift met behulp van Endermolgie

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€525,-ACTIE! €100
Kuur 20 behandelingen 30 min€950,-ACTIE! €300
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Rimpels verwijderen met behulp van Endermologie?

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE VET GEBIEDEN AANPAKKEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.