Rode vaatjes / Couperose verwijderenGratis Intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rode Vaatjes & Couperose Verwijderen met Ellipse Nordlys Laser bij Derma Sensation Rotterdam

Heb je last van ontsierende rode vaatjes of couperose in je gezicht en verlang je naar een stralende, egale huid? Je bent niet alleen! Vele anderen hebben ook te maken met dit veelvoorkomende huidprobleem. Gelukkig is er een oplossing: de geavanceerde Ellipse Nordlys laserbehandeling bij Derma Sensation Rotterdam.


Deze effectieve behandeling pakt jouw huidproblemen aan en zorgt voor een opmerkelijke verbetering van jouw huid. Sta versteld van de resultaten en geef je zelfvertrouwen een welverdiende boost! Plan nu jouw gratis intakegesprek en ontvang een €50 tegoedkaart. Ontdek wat de Ellipse Nordlys laser voor jou kan betekenen en profiteer van dit geweldige aanbod!

Claim Jouw €50 Tegoed & Stralende Huid Nu!

Wat is couperose en hoe ontstaat het?

Couperose is een huidaandoening waarbij kleine bloedvaatjes in het gezicht verwijd zijn, wat leidt tot zichtbare rode vaatjes op de huid. Deze vaatjes kunnen het gevolg zijn van genetische factoren, blootstelling aan de zon, temperatuurschommelingen en andere omgevingsfactoren.

Waarom kiezen voor Ellipse Nordlys laserbehandeling bij Derma Sensation Rotterdam?

  1. Effectieve technologie: De Ellipse Nordlys laser maakt gebruik van baanbrekende Selective Waveband Technology (SWT) om rode vaatjes en couperose gericht en effectief te behandelen.
  2. Minimaal ongemak: De behandeling is veilig en veroorzaakt minimaal ongemak, zodat je snel weer verder kunt met jouw dagelijkse bezigheden.
  3. Persoonlijke benadering: Bij Derma Sensation Rotterdam sta jij centraal. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in de Ellipse Nordlys laserbehandeling en zorgen voor een persoonlijk behandelplan afgestemd op jouw unieke huidtype en behoeften.
  4. Bewezen resultaten: Talloze tevreden klanten hebben al een stralende, egale huid bereikt dankzij de Ellipse Nordlys laserbehandeling. Bekijk onze succesverhalen en foto’s van voor en na de behandeling om de indrukwekkende resultaten te zien.

Ontdek Jouw Weg naar een Stralende Huid!

Profiteer van ons speciale aanbod: een gratis intakegesprek en €50 tegoedkaart

Om jou te helpen de eerste stap te zetten naar een stralende, egale huid, bieden wij je een gratis intakegesprek aan bij Derma Sensation Rotterdam. Tijdens dit gesprek zullen onze huidtherapeuten jouw huid grondig onderzoeken en al jouw vragen beantwoorden. Je krijgt een persoonlijk behandelplan en duidelijk inzicht in de kosten en het aantal benodigde sessies.

Bovendien ontvang je een €50 tegoedkaart die je kunt inwisselen bij jouw eerste Ellipse Nordlys laserbehandeling. Dit is jouw kans om te profiteren van een geweldig aanbod en een belangrijke stap te zetten naar een zelfverzekerde, stralende huid.

Boek Nu & Profiteer van de €150 Actie + €50 Tegoed!

Speciale actie: Rode vaatjes gelaat voor slechts €150 per behandeling en €100 met de tegoedkaart

Grijp deze unieke kans om jouw rode vaatjes en couperose effectief te behandelen met onze speciale actie!

Bij Derma Sensation Rotterdam kun je nu profiteren van de Ellipse Nordlys laserbehandeling voor het gelaat voor slechts €150 per sessie.

Deze uitzonderlijke prijs vind je nergens anders! En met de €50 tegoedkaart die je ontvangt bij het boeken van jouw gratis intakegesprek, wordt jouw eerste behandeling zelfs nog voordeliger – slechts €100!

Mis deze geweldige kans niet om jouw huid te transformeren en je zelfvertrouwen te herwinnen. Plan nu jouw gratis intakegesprek, ontvang jouw €50 tegoedkaart en profiteer van deze ongeëvenaarde aanbieding!

Boek Nu & Profiteer van de €150 Actie + €50 Tegoed!

Klinisch bewezen, veilig en effectief!

Is de behandeling pijnloos?

De Ellipse vaatbehandeling voor het gezicht maakt gebruik van de geavanceerde SoftCool™ koeltechnologie om ongemak volledig te elimineren en de huid rondom de vaatjes te beschermen. Hierdoor ervaren cliënten de behandeling als pijnloos, zowel bij kleinere als grotere vaten. Dankzij deze comfortabele en effectieve behandeling behaal je indrukwekkende resultaten zonder enige pijn. De Ellipse behandeling onderscheidt zich door zijn pijnloze ervaring in vergelijking met andere Nd:YAG lasers.

Boek Jouw Gratis Intake & Pak die €50 Tegoed!

Wat kun je verwachten?

Na de behandeling zul je merken dat kleinere vaatjes onmiddellijk kunnen verdwijnen, terwijl grotere vaatjes geleidelijk vervagen gedurende de volgende weken. Het is normaal dat cliënten een lichte roodheid en/of zwelling in het behandelde gebied ervaren. Deze bijwerkingen houden meestal maximaal 2 dagen aan.

Aantal benodigde behandelingen?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de hoeveelheid vaatjes die behandeld moeten worden. Over het algemeen is één behandeling voldoende voor individuele vaatjes, maar voor sommige grotere vaten kan meerdere behandelingen nodig zijn. Na een grondige evaluatie kan jouw behandelaar een betere inschatting geven over het aantal behandelingen dat voor jouw situatie nodig is.

Transformeer Jouw Huid Vandaag Nog!

Ervaringen van onze klanten

Bij Derma Sensation streven we naar tevreden klanten voor al hun huidbehandelingen, met een bijzondere focus op het verwijderen van vaatjes in het gezicht. Deskundigheid, comfortabele behandelingen, persoonlijk contact, een individuele aanpak en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.

We kunnen je zelf alles vertellen over onze aanpak en resultaten, maar we geven liever het woord aan onze tevreden klanten. Zie en lees hun ervaringen en ontdek waarom zij voor Derma Sensation hebben gekozen:

Zet de stap naar een stralende huid

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een stralende, egale huid zonder rode vaatjes of couperose. Laat je inspireren door de ervaringen van onze tevreden klanten en profiteer van ons speciale aanbod: een gratis intakegesprek, €50 tegoedkaart en onze tijdelijke actie voor rode vaatjes behandelingen in het gelaat.

Profiteer van de €150 Actie + €50 Tegoed!” Vul het formulier in om jouw gratis intakegesprek bij Derma Sensation Rotterdam te plannen. Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonde, stralende huid. Grijp deze kans en begin vandaag aan jouw huidtransformatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.