SCHAAMSTREEK & OKSELS BLEKEN

Happy Intim Behandeling: Een Veilige Manier om Schaamstreek en Oksels te Bleken bij Derma Sensation Huidkliniek

De Happy Intim behandeling is dé oplossing voor het bleken van de schaamstreek en oksels, beschikbaar bij Derma Sensation, een toonaangevende huidkliniek. Wij begrijpen dat een egale en stralende huid bijdraagt aan een zelfverzekerd gevoel. Ons team van ervaren specialisten biedt professionele en veilige huidbleekbehandelingen, zodat je je comfortabel voelt in je eigen lichaam.

 

Start jouw Happy Intim traject Of via online agenda

Waarom kiezen voor de Happy Intim behandeling bij Derma Sensation?

De Happy Intim behandeling is een populaire keuze vanwege de vele voordelen, waaronder:

 • Veilige en effectieve methode voor het bleken van de schaamstreek en oksels
 • Geen pijn of ongemak
 • Snelle en zichtbare resultaten
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde specialisten

 

€50 korting op je behandeling

Wil je meer zelfvertrouwen krijgen over de kleur van je schaamstreek en oksels? De huidbleekbehandeling van Derma Sensation is dan precies wat je zoekt! Profiteer nu van €50 korting op je eerste behandeling met onze tegoedkaart. Onze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid in de intieme zones en oksels op te lichten en te egaliseren. Download hieronder je tegoedkaart en plan vandaag nog je afspraak om te genieten van deze fantastische aanbieding!

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Messenger

Hoe werkt de Happy Intim behandeling?

De Happy Intim behandeling is een speciale peeling die ontwikkeld is om de huid in de schaamstreek en oksels voorzichtig te bleken. Deze professionele peelingbehandeling maakt gebruik van een unieke formule om pigmentvlekken en verkleuringen te verminderen, waardoor de huid egaler en lichter wordt.

Tijdens de behandeling brengt onze specialist de peeling zorgvuldig aan op het gewenste gebied. De peeling werkt in op de huid om dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen te stimuleren. Na de behandeling zal de huid er stralender en egaler uitzien.

 

 

Ontdek Happy Intim Behandeling

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens je eerste consult bespreken we je wensen en verwachtingen en stellen we een persoonlijk behandelplan op. De duur van de behandeling varieert, afhankelijk van de mate van verkleuring en het gewenste resultaat. Over het algemeen duurt een behandeling ongeveer 30 minuten. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse activiteiten hervatten.

 

Happy Intim: Schaamstreek & Oksels Bleken

Resultaten en nazorg

Na de Happy Intim behandeling zul je direct een zichtbare verbetering van de huidskleur en textuur ervaren. Afhankelijk van de mate van verkleuring en het gewenste resultaat, kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om optimale resultaten te bereiken. Onze specialisten zullen tijdens je consult een persoonlijk behandelplan opstellen om je gewenste resultaten te behalen.

Het is belangrijk om de behandelde gebieden goed te verzorgen en te beschermen tegen zonlicht na de peeling. Onze specialisten zullen je voorzien van gedetailleerde nazorginstructies om ervoor te zorgen dat je huid optimaal herstelt en om de beste resultaten te garanderen. Enkele algemene nazorgtips zijn:

 • Vermijd direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (SPF 30 of hoger) op de behandelde gebieden.
 • Houd de huid gehydrateerd door het gebruik van vochtinbrengende crèmes die door je specialist worden aanbevolen.
 • Vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten of scrubs op de behandelde gebieden gedurende de herstelperiode.
 • Raadpleeg je specialist als je vragen heeft of als er onverwachte bijwerkingen optreden.

Bij Derma Sensation staan wij altijd klaar om je te ondersteunen tijdens je Happy Intim traject, zowel tijdens de behandelingen als bij de nazorg.

Boek jouw Happy Intim behandeling nu

PEELING VOOR JE INTIEME ZONE

Op de onderstaande foto’s kun je de schilfering duidelijk zien. Dit is het resultaat van Happy Intim Peel.

Wat zijn de kosten?

Bij Derma Sensation streven we ernaar om onze Happy Intim behandeling toegankelijk en betaalbaar te maken. Hier zijn de tarieven voor onze behandelingen:

Happy Intim
INTAKE (wordt verrekend met je behandeling)€25
HAPPY PEEL, 2 behandelingen + LIGHTENING CREAM (TWV €75) €449*
*inclusief €50 voucher

Als speciale aanbieding geven wij momenteel een €50 tegoedkaart aan nieuwe klanten die kiezen voor onze Happy Intim behandeling. Deze tegoedkaart kan worden gebruikt voor je eerste behandeling.

MAAK EEN AFSPRAAK

Redenen om voor Derma Sensation te kiezen

Derma Sensation onderscheidt zich als dé huidkliniek voor hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Derma Sensation zou moeten kiezen:

 1. Deskundige specialisten: Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde specialisten die toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende resultaten en een veilige, comfortabele behandeling.
 2. Geavanceerde technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en behandelmethoden om de beste resultaten te bereiken voor onze cliënten.
 3. Persoonlijke benadering: Bij Derma Sensation luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften en stellen we een op maat gemaakt behandelplan op om de gewenste resultaten te bereiken.
 4. Zorg voor het milieu: Derma Sensation is toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken, zowel in onze behandelkamers als in onze productkeuzes.
 5. Klanttevredenheid: Wij streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan al onze cliënten, vanaf het eerste consult tot de nazorg na de behandeling.

Bij Derma Sensation kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent voor al je huidverzorgingsbehoeften.

Huidkliniek Derma Sensation is Skin Tech Certified Clinic:

Dit jaar hebben we het Skin Tech Pharma Peeling & Skinbooster certificaat ontvangen! Dit is een erkenning van onze uitgebreide expertise op dit gebied. Als gecertificeerde Skin Tech Pharma-kliniek moeten we voldoen aan strenge eisen, waaronder aanzienlijke ervaring en uitmuntende resultaten. We zijn dan ook bijzonder trots op deze onderscheiding!

Hoe maak je een afspraak bij Derma Sensation?

Het maken van een afspraak bij Derma Sensation is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om jouw afspraak te plannen en te beginnen aan jouw reis naar een stralende en egale huid:

 1. Neem contact met ons op: Je kunt ons telefonisch bereiken op 010 307 48 15 of een e-mail sturen naar afspraak@dermasensation.nl om jouw afspraak te plannen, of vul het formulier hieronder in. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.
 2. Eerste consult: Tijdens jouw eerste consult zullen onze specialisten jouw huid evalueren, jouw wensen en behoeften bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen. We zullen ook de kosten en het verwachte aantal sessies met je doornemen. Consult kost €25. Als je besluit na je intake de behandeling af te nemen, dan verrekenen wij deze kost met je behandeling. Dus in dat geval is de intake dan helemaal gratis voor jou.
 3. Behandeling plannen: Op basis van jouw behandelplan zullen we de benodigde afspraken plannen en ervoor zorgen dat ze passen bij jouw agenda.
 4. Voorbereiding: Voorafgaand aan jouw behandeling ontvang je gedetailleerde instructies over hoe je je kunt voorbereiden op de Happy Intim peeling. Het is belangrijk om deze richtlijnen te volgen om optimale resultaten te bereiken.
 5. Nazorg en opvolging: Na jouw behandeling zullen onze specialisten je voorzien van nazorginstructies en eventuele aanbevolen producten om het herstel te bevorderen en de resultaten te verbeteren.

Ben je klaar om jouw afspraak te maken en te profiteren van de Happy Intim behandeling bij Derma Sensation? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw consult in te plannen en vergeet niet om jouw €50 tegoedkaart te downloaden!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.