Dutch Dutch English English
Dutch Dutch English English

RRS-INJECT® SKINBOOSTER TEGEN HUIDPROBLEMEN

RRS-INJECT® SKINBOOSTER TEGEN ACNE, DROGE HUID EN ANDERE HUIDPROBLEMEN

Naarmate je ouder wordt, verliest je huid de stevigheid, elasticiteit en volume die je op jongere leeftijd had. Met een RRS-inject® skinbooster behandeling, wordt je huid gehydrateerd, gevoed en verstevigt. Onze skinboosters bevatten natuurlijke ingrediënten zoals de zeer effectieve hyaluronzuur.

RRS-INJECT® SKINBOOSTER BEHANDELING IN ROTTERDAM EN GOUDA

In onze Derma Sensation klinieken in Rotterdam en Gouda, maken wij wij gebruik van de RRS-productlijn voor de RRS-inject® Skinbooster behandeling.

Deze productserie bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk een eigen doel en is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten. Met RRS-inject® Skinbooster brengen wij met microneedling oppervlakkige injecties in de huid aan. Door microneedling ontstaat er een betere doorbloeding en activatie van collageen- en elastine in je huid. Door een behandeling met Skinbooster, krijgt je huid dus een enorme boost, waardoor je er mooi en gezond eruit gaat zien.

 

MAAK AFSPRAAK

 

RRS-INJECTABLE SKINBOOSTER BIJ HUIDPROBLEMEN

Er zijn verschillende RRS-injectable skinboosters beschikbaar. Deze boosters kunnen ingezet worden voor verschillende behandelingen:

  • droge, arme, vale huid
  • huid met volumeverlies
  • slappe huid
  • donkere kringen en vochtwallen onder de ogen

 

Wanneer kun je niet behandeld worden met RRS-inject® Skinbooster:

  • bij actieve acne in het behandelgebied
  • wanneer je behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes 1 of acute reumatoïde artritis hebt. Bij twijfel kun je altijd overleggen met onze huidtherapeute.

 

Voor iedere huidtype hebben we een eigen behandelplan dat bestaat uit een kuur van een aantal behandelingen. Een kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van 1 tot 2 weken. De dagen na de behandeling voel je al dat je huid gehydrateerd is. Je kunt zien dat je huid er voller uitziet en dat de lijntjes verzacht zijn. Hierdoor ziet je huid er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen ga je langdurig resultaat zien.

 

ADVIES NA EEN RRS-INJECT® SKINBOOSTER BEHANDELING

Direct na de behandeling kan er soms een lichte roodheid of een blauw plekje zichtbaar zijn, dat over het algemeen snel verdwijnt. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het geval van een blauw plekje raden we je aan uit de zon te blijven.

Een uur na de behandeling kun je een lichte make-up gebruiken als je dat wilt. Het beste is om je huid zoveel mogelijk met rust te laten, dus ga niet wrijven in het behandelde gebied. Wij raden je af om de eerste twee dagen na de behandeling niet te gaan sporten, en de eerste twee weken geen sauna of hammam te bezoeken.

 

WELKE SKINBOOSTERS ZIJN ER BESCHIKBAAR?

RRS® HA EYES ( Wallen)

RRS® HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van wallen en donkere kringen, en geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling.

 

RRS® Hyalift 75 ProActive  (Volume verlies)

RRS® Hylift 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

 

RHS® HA Tensorlift (Slappe huid)

RRS® HA Tensorlift  is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté. Heeft een liftende werking om slappe huid te verstevigen

 

RRS® HA Injectable (Droge huid en rokershuid)

RRS® HA Injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, voor behandeling van oppervlakkige rimpels en voor de huid die beschadigd is door roken, zon en luchtverontreiniging.

 

RRS® HA Whitening (pigment)

RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté,  in geval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

 

RRS® HA Cellutrix® (sinaasappelhuid)

RRS® HA Cellutrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS® HA Cellutrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren.

 

RRS® HA Strimatrix® (striae)

RRS® HA Strimatrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de striaehuid verbetert. RRS® HA Strimatrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd revitalisatiecomplex voor het vullen van de atrofische huid, veroorzaakt door lineaire breuken van striaelittekens. De actieve ingrediënten bevorderen de regeneratie van de dermale matrix, waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striaelittekens zich kunnen verbeteren.

MAAK AFSPRAAK

 

INTERESSE IN EEN RRS-INJECT® SKINBOOSTER BEHANDELING?

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten.

Tijdens het intakegesprek, krijg je een professioneel advies op maat voor een RRS-inject® Skinbooster behandeling die voor jouw huid geschikt is. Wij doen geen valse beloftes, want jouw tevredenheid is ons beleid. Dit betekent ook, dat als jouw huid om de een of andere reden niet geschikt is voor een RRS-inject® Skinbooster behandeling, dan vertellen wij je dat. Mogelijk kunnen we je dan een alternatieve behandeling bieden.

Regelmatig hebben wij een Intake Special. Tijdens je intakegesprek kunnen wij je extra kortingen geven op behandelingen of producten die speciaal voor jouw huid geschikt zijn.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

 

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

 

 

Prijzen

Skinboosters & XL Hair 
RRS HA Eyes€200,00
RRS HA Eyes Kuur 4x€480,-ACTIE! 40%
RRS HA Injectable€250,00
RRS HA Injectable Kuur 4x€635,-ACTIE! 37%
RRS HA Hyalift Pro Active€290,00
RRS HA Hyalift Pro Active Kuur 4x€715,-ACTIE! 39%
RRS HA Tensorlift€290,00
RRS HA Tensorlift Kuur 4x€715,-ACTIE! 39%
XL Hair MAN€220,00
XL Hair MAN Kuur 6x€800,-ACTIE! 40%
XL Hair MAN + Shampoo€250,00
XL Hair MAN + Shampoo Kuur 6x€900,-ACTIE! 40%
XL Hair VROUW€220,00
XL Hair VROUW Kuur 8x€995,-ACTIE! 44%
XL Hair VROUW + Shampoo€250,00
XL Hair VROUW + Shampoo Kuur 8x€1095,-ACTIE! 45%
AD | Aclaranse depigmentatieserum€70,00
AD | Day Intensive Repair Serum€70,00
AD | Daily Care Eyes Serum€70,00
AD | Night H Intensive Repair Serum€70,00
AD | Night M Intensive Repair Serum€70,00
AD | Night R Intensive Repair Serum€70,00

 

KLANTEN REVIEWS

Na een paar behandelingen is de haargroei al extreem verminderd. Ik kijk er erg naar uit dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over het scheren van mijn oksels en benen voor ik de deur uit ren in een zomerjurkje. Erg vriendelijke dames die echt veel kennis hebben en alle tijd nemen voor de behandeling. Bij de intake wordt goed duidelijk gemaakt wat ik kan verwachten van de behandelingen en de kosten.
De behandeling van mijn benen voel ik nauwelijks maar de behandeling van de oksels is soms wat branderig. Maar dat verdwijnt meteen als de behandeling stopt en er wordt goed rekening mee gehouden en gevraagd hoe het voelt. Na een behandeling voel ik ook niks aan mijn huid.
Het kost even voor ik wat tijd voor ik helemaal af ben van al het haar maar dan hoef ik nooit meer van mijn leven te scheren.

Annemieke Segers

zeer prettige en pijnloze behandelingen. goede service ik raad deze kliniek van harte aan

Anki de Kiefte

Altijd vriendelijk en met de klant meedenkend, behandelingen zijn pijnloos en effectief

Michaela Legerstee

Super blij mee met laser behandeling vriendelijk personeel ook kom graag hier 😁

Fenny Lin

Ben super blij met mn laser behandelingen 😍

Elles Dierijck
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
MAAK AFSPRAAK

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi