LASERONTHARING MET DE SOPRANO ICE LASER ROTTERDAM en GOUDA

LASER ONTHARING MET DE SOPRANO ICE LASER

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Derma Sensation in Rotterdam en Gouda de Soprano Ice Laser met SHR technologie voor laserontharing. Met dit systeem kunnen wij jou een ontharingsbehandeling bieden die vrijwel pijnloos is. Het kan worden gebruikt op alle huidtypen (inclusief gebruinde huid, dat met andere ontharingssystemen niet mogelijk is), op elk lichaamsdeel en het hele jaar door. Laserontharing Rotterdam heeft de oplossing om je ongewenste haren voorgoed te verwijderen.

soprano-ice-laserontharing derma-sensation

Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden uiterst beperkt. In tegenstelling tot een IPL-behandeling, is het laseren van je haren met deze machine vrijwel pijnloos. Je kunt wat speldenprikken en warmte op je huid ervaren.  De Soprano ICE laser geeft geleidelijk meerdere subtiele lichtstraaltjes af aan alle haarfollikels in het behandelde gebied. Het resultaat is al na één behandelingssessie zichtbaar. Afhankelijk van de gewenste zone duurt een behandeling vaak nog geen 30 minuten.

Nooit meer harsen, scheren of waxen

De traditionele manieren om storende haargroei te verwijderen zijn nu verleden tijd. Door je ongewenst haar te laten laseren bespaar je een hoop tijd. Derma Sensation heeft alles in huis om op een deskundige en veilige wijze ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam voor 90% definitief te verwijderen. Een garantie van 100% definitieve ontharing is nooit te geven, maar wij kunnen u ervan verzekeren dat een percentage van 90% erg hoog is voor laserontharing. Wij kunnen dit bewerkstelligen door gebruik te maken van een van de meest geavanceerde methodes binnen de lasertechnologie: de SHR technologie. Soprano ICE laser Rotterdam is de beste laser van dit moment!

Snelle & comfortabele laserontharing

 • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling.
 • Langdurig resultaat.
 • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan 30 minuten.
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
 • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
 • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld.
 • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn.
 • Veilige behandeling het hele jaar door.*
 • Voor vrouwen EN mannen!
 • Je kunt altijd dragen wat je wilt: je mooie lingerie, bikini, rokje of een mouwloos t-shirt: geen zorgen meer over harige benen, oksels of bikinilijn
 • Laser ontharing Rotterdam
 • Laser ontharing Gouda

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Hoe ziet een laserontharingsbehandeling eruit?

Een volledige laserontharingsbehandeling bestaat uit 6 tot 8 sessies. Het haar groeit namelijk in fasen:  de groei-, de overgangs- en rustfase. De te behandelen gebied heeft dus een aantal lasersessies nodig om ook de haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Om langdurig van je haartjes af te komen, is het nodig dat je een volledige behandeling ondergaat die om de 6 tot 8 weken plaatsvindt met laser soprano.

.

Het aantal sessies dat je nodig hebt is afhankelijk van individuele factoren, zoals; huidtype, hormoonhuishouding, stofwisseling, geslacht en leeftijd.

Wij adviseren je niet meer te epileren, te waxen of te harsen vanaf ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en in de periodes tussen de sessies. De haren kunnen wel geknipt of geschoren worden of met ontharingscrème worden verwijderd. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje

Het is eveneens belangrijk het te behandelen deel minstens 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook tijdens het behandelproces. De werkzaamheid van de behandeling is minder effectief op een gebruinde huid. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger.

Kosten behandeling laserontharing

Wil je weten hoeveel een behandeling kost? Vul dan op deze pagina het formulier in en zie direct wat de kosten zijn voor het ontharen van de door jou gewenste lichaamsdelen. De prijzen die hier zijn aangegeven, zijn de prijzen per sessie. Met een combideal kun je een mooie korting krijgen! 

Vergoeding zorgverzekeraar

Permanente ontharing van het gezicht wordt voor een groot deel vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij jouw zorgverzekeraar. Of check onze pagina waar je in 2 stappen kunt zien wat je vergoeding is.

Gratis proefbehandeling

Wil jij ervaren hoe het is om gelaserd te worden met de Soprano ICE laser? Vraag dan een gratis proefbehandeling aan.

De effectiviteit van de SHR technologie is klinisch bewezen

SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt SHR vergeleken met andere laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn, maar met zo min mogelijk pijn voor de cliënt*.

*Dr. Martin Braun, januari 2011: Journal of Drugs in Dermatology: 18 maanden follow up studie waarbij de SHR technologie wordt vergeleken met Lightsheer.

Alma Lasers is marktleider in de medisch esthetische markt. Alma Lasers technologieën worden toegepast voor diverse behandelingen waaronder: nagenoeg pijnloos ontharen voor alle huidtypen, verwijdering van pigmentvlekken, acne en tatoeages, vermindering van rimpels, striae en cellulite en nog 65 andere FDA goedgekeurde esthetische behandelingen.

De voordelen van ontharen met een Soprano Ice Laser bij Derma Sensation

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

GRATIS PROEFBEHANDELING
Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling voor een laserontharing. Ervaar zelf de effectiviteit van een ontharing met de Soprano Ice Laser.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

Maak kennis met onze laser behandelingen

Bovenlip

Haartjes op de bovenlip?
Een herkenbaar probleem

Nu € 49,00

Bikinilijn groot

Een gladde bikinilijn?
Dat krijg je met onze behandeling

Nu € 114,00

Gehele benen

Aantrekkelijke gladde benen?
Laat het ontharen

Nu € 249,00