Laserontharing met de Soprano ICE laser bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda ⬇️

Effectieve en vrijwel pijnloze laserontharing met de Soprano ICE laser bij Derma Sensation

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda de Soprano Ice Laser met SHR technologie voor laserontharing. Met dit systeem kunnen wij jou een ontharingsbehandeling bieden die vrijwel pijnloos is. Het kan worden gebruikt op alle huidtypen (inclusief gebruinde huid, dat met andere ontharingssystemen niet mogelijk is), op elk lichaamsdeel en het hele jaar door. Laserontharing Rotterdam heeft de oplossing om je ongewenste haren voorgoed te verwijderen.

soprano-ice-laserontharing derma-sensation

Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden uiterst beperkt. In tegenstelling tot een IPL-behandeling, is het laseren van je haren met deze machine vrijwel pijnloos. Je kunt wat speldenprikken en warmte op je huid ervaren.  De Soprano ICE laser geeft geleidelijk meerdere subtiele lichtstraaltjes af aan alle haarfollikels in het behandelde gebied. Het resultaat is al na één behandelingssessie zichtbaar. Afhankelijk van de gewenste zone duurt een behandeling vaak nog geen 30 minuten.

Bereken je combideal

De Soprano ICE laser: innovatieve en veilige laserontharingstechnologie

De Soprano ICE laser behoort tot de nieuwste generatie ontharingslasers en kan gezien worden als de beste ontharingslaser die er momenteel op de markt is. Niet voor niets heeft het apparaat de Aesthetics Awards gewonnen! Naast het hoge vermogen biedt de Soprano ICE laser de mogelijkheid om met een grote verscheidenheid aan instellingen te werken, waardoor de behandelingen heel specifiek kunnen worden afgestemd op het huid- en haartype van de cliënten. Zodoende is het mogelijk om zelfs de getinte of gebruinde huid veilig, effectief én pijnloos te ontharing met behulp van de innovatieve technologie.

Wat is het verschil tussen laser en IPL?

IPL maakt middels sterke lichtflitsen gebruik van het gehele spectrum van (wit) licht, terwijl laser juist op één specifieke golflengte werkt. In het geval van de Soprano ICE laser worden maar liefst drie verschillende golflengtes gecombineerd: 810nm, 755nm en 1064nm. Dit zijn de golflengtes die het meest effectief gebleken zijn ten behoeve van laserontharing en de effecten gaan de vermogens van gangbare IPL flitsen ver te boven.

Voorgoed afscheid nemen van harsen, scheren of waxen met laserontharing

De traditionele manieren om storende haargroei te verwijderen zijn nu verleden tijd. Door je ongewenst haar te laten laseren bespaar je een hoop tijd. Derma Sensation heeft alles in huis om op een deskundige en veilige wijze ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam voor 90% definitief te verwijderen. Een garantie van 100% definitieve ontharing is nooit te geven, maar wij kunnen u ervan verzekeren dat een percentage van 90% erg hoog is voor laserontharing. Wij kunnen dit bewerkstelligen door gebruik te maken van een van de meest geavanceerde methodes binnen de lasertechnologie: de SHR technologie. Soprano ICE laser Rotterdam is de beste laser van dit moment!

Naar combideal

Voordelen van snelle en comfortabele laserontharing

 • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling.
 • Langdurig resultaat.
 • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan 30 minuten.
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
 • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
 • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld.
 • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn.
 • Veilige behandeling het hele jaar door.*
 • Voor vrouwen EN mannen!
 • Je kunt altijd dragen wat je wilt: je mooie lingerie, bikini, rokje of een mouwloos t-shirt: geen zorgen meer over harige benen, oksels of bikinilijn
 • Laserontharing Rotterdam
 • Laserontharing Gouda
 • Laserontharing Den Haag

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Hoe ziet een laserontharingsbehandeling eruit?

Een volledige laserontharingsbehandeling bestaat uit 6 tot 8 sessies. Het haar groeit namelijk in fasen: de groei-, de overgangs- en rustfase. De te behandelen gebied heeft dus een aantal lasersessies nodig om ook de haartjes te verwijderen die in een later stadium beginnen te groeien. Om langdurig van je haartjes af te komen, is het nodig dat je een volledige behandeling ondergaat die om de 6 tot 8 weken plaatsvindt met laser soprano.

Het aantal sessies dat je nodig hebt is afhankelijk van individuele factoren, zoals; huidtype, hormoonhuishouding, stofwisseling, geslacht en leeftijd.

Wij adviseren je niet meer te epileren, te waxen of te harsen vanaf ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling en in de periodes tussen de sessies. De haren kunnen wel geknipt of geschoren worden of met ontharingscrème worden verwijderd. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje

Het is eveneens belangrijk het te behandelen deel minstens 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook tijdens het behandelproces. De werkzaamheid van de behandeling is minder effectief op een gebruinde huid. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger.

Combideal voordelen

Pijnloze laserontharing met de Soprano ICE laser

De Soprano ICE beschikt over een sterk koelend handstuk waardoor de behandeling heel comfortabel is. De technologie is zo ontworpen dat de energie van de individuele flitsen heel laag is, maar een groot aantal flitsen per seconde gegenereerd wordt. Hierdoor warmt het haarzakje geleidelijk op en worden de flitsen niet als pijnlijk ervaren. Omdat iedereen een andere pijngrens kent, zouden wij willen stellen dat laserontharing met behulp van de Soprano ICE in 99% van de gevallen niet als pijnlijk wordt ervaren.

Kosten van laserontharingsbehandelingen

Wil je weten hoeveel een laserontharingsbehandeling kost? Gebruik onze handige tool om direct de prijzen per sessie te berekenen voor de lichaamsdelen die jij wilt laten behandelen. En profiteer nu van onze geweldige deal: ontvang een tegoedkaart ter waarde van €50 bij je behandeling!

Bovendien bieden we ook nog combideal aan waarbij je tot wel 30% korting kunt krijgen. Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation en ontdek de voordelen van laserontharing.

COMBIDEAL ACTIE:

ONZE COMBIDEAL ACTIE GEEFT JE TOT 30% KORTING! EN MET ONZE DEAL KRIJG JE EEN TEGOEDKAART VAN € 50!

Bereken je prijs via onze tool en vraag je deal direct aan.

Download ook je voucher voor de tegoedkaart via Messenger of formulier:

 

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

Hoe lang duurt een behandeling?

Vanwege het hoge vermogen van de Soprano ICE laser kunnen zelfs grotere oppervlaktes zeer snel worden behandeld. Hoe lang een behandeling precies duurt, hangt af van het te behandelen huidoppervlak. Om een idee te geven: voor het laseren van de onderbenen volstaat meestal zo’n 30 á 40 minuten, terwijl behandeling van de oksels ongeveer 15 – 20 minuten in beslag neemt.

Hoe veel behandelingen heb ik nodig?

In de meeste gevallen volstaan 6 á 8 behandelingen, maar het is ook mogelijk dat je met 4 behandelingen al het gewenste resultaat behaalt. Dit hangt af van de specifieke eigenschappen van jouw huid en haar. Je mag er echter van uit gaan dat je met de Soprano ICE laser minder behandelingen nodig zult hebben dan met de meeste andere laserplatforms – één van de redenen waarom wij voor deze geavanceerde technologie gekozen hebben!

Laat de prijzen zien

Vergoeding zorgverzekeraar

Permanente ontharing van het gezicht wordt voor een groot deel vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij jouw zorgverzekeraar. Of check onze pagina waar je in 2 stappen kunt zien wat je vergoeding is.

Check je vergoeding

Gratis proefbehandeling

Wil jij ervaren hoe het is om gelaserd te worden met de Soprano ICE laser? Vraag dan een gratis proefbehandeling aan.

GRATIS PROEFBEHANDELING AANVRAGEN

De effectiviteit van de SHR technologie is klinisch bewezen

SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt SHR vergeleken met andere laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn, maar met zo min mogelijk pijn voor de cliënt*.

*Dr. Martin Braun, januari 2011: Journal of Drugs in Dermatology: 18 maanden follow up studie waarbij de SHR technologie wordt vergeleken met Lightsheer.

Alma Lasers is marktleider in de medisch esthetische markt. Alma Lasers technologieën worden toegepast voor diverse behandelingen waaronder: nagenoeg pijnloos ontharen voor alle huidtypen, verwijdering van pigmentvlekken, acne en tatoeages, vermindering van rimpels, striae en cellulite en nog 65 andere FDA goedgekeurde esthetische behandelingen.

DE VOORDELEN VAN ONTHAREN MET EEN SOPRANO ICE LASER BIJ DERMA SENSATION

Maak kennis met onze laser behandelingen

Bereken zelf je prijs op onderstaande combideal tool:

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN