ONTMOET HET TEAM

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Ontmoet hier ons toegewijde team van huidspecialisten. We stellen ons graag even aan je voor en geven een kijkje in onze achtergrond, ervaring en passie voor het vak!

WIJ GEVEN OM JOUW HUID!

HOOFD HUIDTHERAPEUT

KITTY

EIGENARESSE VAN DERMA SENSATION (2010) EN SINDS 2003 ERVAREN HUIDTHERAPEUTE.

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE, HOGESCHOOL UTRECHT

SPECIALISME:

LASER ONTHARING, ENDERMOLOGIE (LPG), OEDEEMTHERAPIE, ACNETHERAPIE, CHEMISCHE PEELING.

Door mijn jeugd in Afghanistan heb ik geleerd om schoonheid in het leven de waarde te geven die het verdient. Vanuit een land dat in puin lag, waar vrouwen zich moesten verstoppen en hun waardigheid verloren, groeide mijn wens om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld en het recht om jezelf te laten zien - in al je schoonheid. In mijn kliniek geniet ik dagelijks van de mogelijkheid om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te hervinden; zich niet te hoeven verstoppen door gebrek aan zelfvertrouwen en onzekerheid vanwege een imperfecte huid. Ik help je graag om met behulp van onze modernste voorzieningen jouw perfecte huid te herontdekken, zodat ook jij opnieuw kunt genieten van de vrijheid om in schoonheid te stralen.
HUIDTHERAPEUT

SUMEYRA

HUIDTHERAPEUTE BIJ DERMA SENSATION

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE, DE HAAGSE HOGESCHOOL

SPECIALISME:

LASER ONTHARING; ENDERMOLOGIE (LPG); OEDEEMTHERAPIE; ACNETHERAPIE

Na mijn opleiding als doktersassistente was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn medisch achtergrond bleek uitstekend van pas te komen in de opleiding tot huidtherapeute, waarin ik mijn nieuwe passie gevonden heb. Het directe contact met onze cliënten geeft mij veel voldoening doordat wij in staat zijn om echt iets te betekenen bij uiteenlopende huidproblemen. De vele tevreden reacties die wij mogen ontvangen, vormen een grote opsteker en zorgen ervoor dat ik dagelijks geniet van mijn werk als professionele huidtherapeute.
COSMETISCH ARTS

DR. ISABELLE

ARTS (2010); FARMACEUTE (2006) - RIJKSUNIVERSITEIT GRONINGEN

GESPECIALISEERD MEDISCH-COSMETISCH ARTS (BIG nummer 19913537001)

Dr. Isabelle is onze adviserend en behandelend cosmetisch arts. Zij heeft ruimschoots ervaring binnen haar vakgebied met meer dan 2000 behandelingen op haar naam. Dankzij het brede palet aan opleidingen en trainingen in combinatie met haar farmaceutische achtergrond is Dr. Isabella van grote waarde voor onze kliniek. Precisie en zorgvuldigheid zijn de bouwstenen voor haar succes, en ook haar objectieve advies en deskundige voorlichting worden door onze cliënten zeer gewaardeerd.
KlANTENSERVICE

Valery

RECEPTIONISTE BIJ DERMA SENSATION

Valery is onze hartelijke en enthousiaste receptioniste – voor velen het eerste gezicht dat je tegemoet lacht in onze kliniek. Zij biedt iedereen een warm welkom en blinkt uit in haar gastvrijheid, geduld en vriendelijkheid. Valery luistert, adviseert en denkt in mogelijkheden. Zij heeft een brede achtergrond op het gebied van hulpverlening en ondersteuning wat haar geknipt maakt voor haar rol als gastvrouw bij Derma Sensation. Haar motto: “Iedereen verdient respect en een mooi, gelukkig leven. Als ik daaraan bij kan dragen dan doe ik dat met alle plezier!”
HUIDTHERAPEUT

Jasmijn

HUIDTHERAPEUTE(in opleiding)

EDUCATIE:

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE, DE HAAGSE HOGESCHOOL

Jasmijn heeft al een breed palet aan opleidingen gevolgd op het gebied van Sport, Bewegen en Wellness en Visagie. Voor meer specialistische verdieping volgt zij momenteel de opleiding tot huidtherapeute aan de Haagse Hogeschool. Jasmijn vindt het belangrijk dat een behandeling zichtbaar resultaat biedt en zorgt dan ook graag dat onze cliënten na afloop met een tevreden gevoel de deur uit gaan.
HUIDTHERAPEUT

CLAIRE

HUIDTHERAPEUTE BIJ DERMA SENSATION

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE, DE HAAGSE HOGESCHOOL

SPECIALISME:

ONTHAREN; ACNETHERAPIE; OEDEEMTHERAPIE

Ik ben als gediplomeerde schoonheidsspecialiste begonnen maar merkte al snel dat ik mij verder wilde specialiseren. Als gediplomeerde huidtherapeute beschik ik inmiddels over de medische en cosmetische kennis om professionele behandelingen uit te voeren die een zichtbaar resultaat geven, waar zowel ikzelf als de cliënten veel voldoening uit halen. Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer staan hierbij voor mij centraal.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult