ONTMOET HET TEAM

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

NEEM EEN KIJKJE BIJ ONZE PRAKTIJK

WIJ GEVEN OM JOUW HUID!

HUIDTHERAPEUT

NAAM:

KITTY

EDUCATIE:

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE HOGESCHOOL UTRECHT

ERVARING:

AL SINDS 2003 WERKZAAM ALS HUIDTHERAPEUT.
SINDS 2010 EIGENAAR VAN DERMA SENSATION

SPECIALISME:

LASER ONTHARING, ENDERMOLOGIE (LPG), OEDEEMTHERAPIE, ACNETHERAPIE, CHEMISCHE PEELING.

Elke vrouw verdient het om gezien te worden. Ik wil vrouwen helpen het zelfvertrouwen te krijgen zichzelf te laten zien omdat ik weet hoe het is om die vrijheid niet te hebben…Mijn vlucht uit Afghanistan was lang en zwaar. We besloten te vluchten omdat we niet meer konden leven in een land waar constant oorlog heerste; Omdat vrouwen hun vrijheid en waardigheid verloren; Omdat de schoonheid langzaam uit het leven verdween. Van jongs af aan wist ik dat ik iets wilde bijdragen aan de wereld. Dat ik iets goeds wilde doen voor andere mensen. Toen ik de kans kreeg om stage te lopen op de afdeling dermatologie van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, wist ik dat ik huidtherapie wilde gaan studeren. In Nederland zijn vrouwen vrij om zichzelf te laten zien, maar in mijn kliniek kom ik veel vrouwen tegen die zich verstoppen omdat ze een huidaandoening hebben. Ze hebben niet het zelfvertrouwen om zichzelf te laten zien. Om vrij en blij te zijn in hun eigen vel.
HUIDTHERAPEUT

NAAM:

SUMEYRA

EDUCATIE:

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE DE HAAGSE HOGESCHOOL

ERVARING:

HUIDTHERAPIE STAGE BIJ DERMA SENSATION

SPECIALISME:

LASER ONTHARING, ENDERMOLOGIE LPG, OEDEEMTHERAPIE, ACNETHERAPIE.

Sumeyra is onze huidtherapeute en wordt door haar omgeving beschreven als een behulpzaam persoon die makkelijk is in de omgang. Na het afronden van de opleiding doktersassistente was zij op zoek naar meer uitdaging en wilde zich meer verdiepen in de medische en cosmetische wereld waarbij de relatie tussen een therapeut en cliënten centraal staat. Iets kunnen betekenen voor iemand anders geeft haar voldoening. Zij heeft een passie voor de huid. Hierdoor past de combinatie huid en de therapie hiervan goed bij haar. Haar doel is behaald wanneer zij samen met de cliënt tevreden is over de geboekte behandelingen.
COSMETISCH ARTS

NAAM:

DR. ISABELLE

EDUCATIE:

FARMACIE RIJKSUNIVERSITEIT GRONINGEN. GENEESKUNDE RIJKSUNIVERSITEIT GRONINGEN

ERVARING:

AL MEER DAN 2000 BEHANDELINGEN UITGEVOERD

SPECIALISME:

NA HAAR ARTSEN OPLEIDING HEEFT ZIJ ZICH GESPECIALISEERD ALS MEDISCH COSMETISCH ARTS. DOOR HAAR ACHTERGROND IN DE FARMACIE BESCHIKT DR. ISABELLA SAVIC OVER EEN SPECIALISTISCHE KENNIS VAN PRODUCTEN DIE IN DE GENEESKUNDE BESCHIKBAAR ZIJN.

We zijn een samenwerking aangegaan met medisch cosmetisch arts dr. Isabella Savic. In onze huidverzorgingskliniek is dr. Isabella Savic de adviserend en behandelend cosmetisch arts. Dr. Isabelle is een gedreven, professionele vakvrouw die je objectief zal voorlichten en behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zal uitvoeren. Dr. Isabella is na haar middelbare schoolopleiding Farmacie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, deze doctorale studie heeft ze met succes in 2006 afgerond. Na deze studie ging ze Geneeskunde studeren eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ze in 2010 haar artsendiploma heeft behaald. Isabella Savic is een geregistreerd arts onder BIG nummer: 19913537001. Na haar artsenopleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Inmiddels heeft ze een lang traject achter de rug van opleidingen en trainingen en heeft ze veel ervaring opgedaan in het verrichten van medische cosmetische behandelingen.
KlANTENSERVICE

NAAM:

MONIQUE

EDUCATIE:

MMO (MIDDENSTAND OPLEIDING), IMKO ( ONDERNEMERS/PARFUMERIE VAKOPLEIDING)

ERVARING:

+/- 30 JAAR KLANTCONTACT

SPECIALISME:

KLANTVRIENDELIJKHEID.

Monique is een zeer hartelijk en enthousiast persoon. Met haar vriendelijke en spontane lach geeft ze iedereen een warm welkom. Na haar jarenlange ervaring als beauty adviseur weet ze onze klanten altijd gastvrij en vriendelijk te ontvangen. Zij adviseert hen altijd op een vriendelijke en dienstverlenende manier, met het motto ‘klant is koning(in)’. Monique vindt dat ieder mens respect verdient en een mooi en gelukkig leven, Als zij daar aan kan bijdragen, dan doet ze dat met alle plezier. Mensen kennen haar als een positief, altijd vrolijk, zeer behulpzaam en liefdevol persoon, die graag in oplossingen denkt.
HUIDTHERAPEUT

NAAM:

JESSICA

EDUCATIE:

Bachelor of Health Care Huidtherapie De Haagse Hogeschool

ERVARING:

Stage Derma Sensation

SPECIALISME:

Ontharen, acne en oedeem

Jessica studeert op dit moment af voor de opleiding huidtherapie. Voordat ze aan de opleiding huidtherapie begon, heeft ze de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Tijdens deze opleiding merkte ze dat ze graag nog meer wilde leren over de huid en ze is gaan kijken welke studie ze nog kon volgen voor meer verdieping. Zo kwam ze bij de opleiding huidtherapie. Haar doel is om zichtbaar resultaat te krijgen voor de client en hem of haar met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. In de toekomst wilt ze graag als huidtherapeut gaan werken en combineren met schoonheidbehandingen.
HUIDTHERAPEUT

NAAM:

CLAIRE

EDUCATIE:

Bachelor of Health Care Huidtherapie De Haagse Hogeschool

ERVARING:

Derma Sensation

SPECIALISME:

Ontharen, acne en oedeem

Claire is momenteel aan het afstuderen voor de opleiding huidtherapie. Voordat ze aan de opleiding huidtherapie begon, heeft ze de opleiding allround schoonheidsspecialiste met succes afgerond. Schoonheidsspecialistes zijn vooral gericht op het cosmetische en ontspannen effect van de behandelingen. Haar grote interesse om zich nog meer te verdiepen in medische en cosmetische kant bracht haar ertoe de opleiding huidtherapie te gaan volgen. Als huidtherapeute is haar doel is om elke cliënt tevreden te maken door een professionele behandeling te geven en te zorgen dat er een zichtbaar en mooi resultaat ontstaat. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bij Claire een prettige en op jou persoonlijk afgestemde behandeling kunt ondergaan.
KLANTENSERVICE

NAAM:

MERYEM

EDUCATIE:

Directiesecretaresse/ managementassistent niveau 4

ERVARING:

Diverse fysiotherapie praktijken

SPECIALISME:

KLANTVRIENDELIJKHEID

Meryem is een zeer vriendelijk en lief persoon en ontvangt de klanten altijd met een glimlach. Ze vindt dat je de klanten altijd op een nette en gastvrije manier moet verwelkomen. Ze is altijd behulpzaam en probeert samen met de klanten een oplossing te vinden. Meryem vindt de eerste indruk die je geeft aan de klanten het belangrijkste. Mensen beschrijven Meryem als een nette, collegiaal, lieve, behulpzame persoon.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult