ONTMOET HET TEAM

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Ontmoet hier ons toegewijde team van huidspecialisten. We stellen ons graag even aan je voor en geven een kijkje in onze achtergrond, ervaring en passie voor het vak!

WIJ GEVEN OM JOUW HUID!

HOOFD HUIDTHERAPEUT

KITTY

EIGENARESSE VAN DERMA SENSATION (2010) EN SINDS 2003 ERVAREN HUIDTHERAPEUTE.

BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE, HOGESCHOOL UTRECHT

SPECIALISME:

LASER ONTHARING, ENDERMOLOGIE (LPG), OEDEEMTHERAPIE, ACNETHERAPIE, CHEMISCHE PEELING.

Door mijn jeugd in Afghanistan heb ik geleerd om schoonheid in het leven de waarde te geven die het verdient. Vanuit een land dat in puin lag, waar vrouwen zich moesten verstoppen en hun waardigheid verloren, groeide mijn wens om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld en het recht om jezelf te laten zien - in al je schoonheid. In mijn kliniek geniet ik dagelijks van de mogelijkheid om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te hervinden; zich niet te hoeven verstoppen door gebrek aan zelfvertrouwen en onzekerheid vanwege een imperfecte huid. Ik help je graag om met behulp van onze modernste voorzieningen jouw perfecte huid te herontdekken, zodat ook jij opnieuw kunt genieten van de vrijheid om in schoonheid te stralen.

Kitty is de hoofd huidtherapeut en begeleidt het team van huidtherapeuten.
COSMETISCH ARTS

DR. ISABELLE

ARTS (2010); FARMACEUTE (2006) - RIJKSUNIVERSITEIT GRONINGEN

GESPECIALISEERD MEDISCH-COSMETISCH ARTS (BIG nummer 19913537001)

Dr. Isabelle is onze adviserend en behandelend cosmetisch arts. Zij heeft ruimschoots ervaring binnen haar vakgebied met meer dan 2000 behandelingen op haar naam. Dankzij het brede palet aan opleidingen en trainingen in combinatie met haar farmaceutische achtergrond is Dr. Isabella van grote waarde voor onze kliniek. Precisie en zorgvuldigheid zijn de bouwstenen voor haar succes, en ook haar objectieve advies en deskundige voorlichting worden door onze cliënten zeer gewaardeerd.
KlANTENSERVICE

Lotte

RECEPTIONISTE BIJ DERMA SENSATION

Lotte is onze hartelijke en enthousiaste receptioniste – voor velen het eerste gezicht dat je tegemoet lacht in onze kliniek. Zij biedt iedereen een warm welkom en blinkt uit in haar gastvrijheid, geduld en vriendelijkheid. Lotte luistert, adviseert en denkt in mogelijkheden. Zij heeft een brede achtergrond op het gebied van hulpverlening en ondersteuning wat haar geknipt maakt voor haar rol als gastvrouw bij Derma Sensation. Haar motto: “Iedereen verdient respect en een mooi, gelukkig leven. Als ik daaraan bij kan dragen dan doe ik dat met alle plezier!”

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult