ONS TEAM
Ontmoet hier ons toegewijde team van huidspecialisten. We stellen ons graag even aan je voor en geven een kijkje in onze achtergrond, ervaring en passie voor het vak!

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons om een afspraak te maken

MAAK AFSPRAAK

HOOFD HUIDTHERAPEUT

KITTY

EIGENARESSE VAN DERMA SENSATION (2010) EN SINDS 2003 ERVAREN HUIDTHERAPEUTE.
BACHELOR OF HEALTH CARE HUIDTHERAPIE, HOGESCHOOL UTRECHT

SPECIALISME:

LASER ONTHARING, ENDERMOLOGIE (LPG), OEDEEMTHERAPIE, ACNETHERAPIE, CHEMISCHE PEELING.

Door mijn jeugd in Afghanistan heb ik geleerd om schoonheid in het leven de waarde te geven die het verdient. Vanuit een land dat in puin lag, waar vrouwen zich moesten verstoppen en hun waardigheid verloren, groeide mijn wens om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld en het recht om jezelf te laten zien – in al je schoonheid. In mijn kliniek geniet ik dagelijks van de mogelijkheid om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te hervinden; zich niet te hoeven verstoppen door gebrek aan zelfvertrouwen en onzekerheid vanwege een imperfecte huid. Ik help je graag om met behulp van onze modernste voorzieningen jouw perfecte huid te herontdekken, zodat ook jij opnieuw kunt genieten van de vrijheid om in schoonheid te stralen.
Kitty is de hoofd huidtherapeut en begeleidt het team van huidtherapeuten.

COSMETISCH ARTS

DR. ISABELLE

ARTS (2010); FARMACEUTE (2006) – RIJKSUNIVERSITEIT GRONINGEN

GESPECIALISEERD MEDISCH-COSMETISCH ARTS (BIG nummer 19913537001)

Dr. Isabelle is onze adviserend en behandelend cosmetisch arts. Zij heeft ruimschoots ervaring binnen haar vakgebied met meer dan 2000 behandelingen op haar naam. Dankzij het brede palet aan opleidingen en trainingen in combinatie met haar farmaceutische achtergrond is Dr. Isabella van grote waarde voor onze kliniek. Precisie en zorgvuldigheid zijn de bouwstenen voor haar succes, en ook haar objectieve advies en deskundige voorlichting worden door onze cliënten zeer gewaardeerd.

KlANTENSERVICE

Annemieke & Patricia

RECEPTIONISTEN BIJ DERMA SENSATION

Annemieke & Patricia zijn onze hartelijke en enthousiaste receptionisten – voor velen het eerste gezicht dat je tegemoet lacht in onze kliniek. Ze bieden iedereen een warm welkom en blinken uit in hun gastvrijheid, geduld en vriendelijkheid. Ze luisteren, adviseren en denken in mogelijkheden. Ze hebben een brede achtergrond op het gebied van hulpverlening en ondersteuning wat hen geknipt maakt voor hun rol als gastvrouw bij Derma Sensation. Hun motto: “Iedereen verdient respect en een mooi, gelukkig leven. Als wij daaraan bij kunnen dragen dan doen wij dat met alle plezier!”

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons om een afspraak te maken

MAAK AFSPRAAK