ONS TEAM
Ontmoet hier ons toegewijde team van huidspecialisten. We stellen ons graag even aan je voor en geven een kijkje in onze achtergrond, ervaring en passie voor het vak!

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons om een afspraak te maken

MAAK AFSPRAAK

HUIDTHERAPEUT

KITTY

Eigenaresse (2010) en sinds 2003 ervaren huidtherapeute.
Bachelor of health care Huidtherapie, Hogeschool Utrecht

SPECIALISME:

Plasma ooglidcorrtie, Happy Intim (behandeling intieme zone), laser ontharing, Vetbevriezing, Endermologie (LPG), Xl Hair, Skinboosters, acnetherapie, chemische peeling.

 

Alledaagse huidproblemen kunnen gemakkelijk worden genezen met de juiste aanpak, de juiste behandeling en het juiste advies, Kitty heeft haar werkzame leven hieraan gewijd, jij hoeft alleen maar te beslissen.

Als je op zoek bent naar oplossingen voor een reeks huidproblemen, probeer dan vandaag nog haar behandelplan.

Je huid is je spiegel en is uniek, net zoals jij uniek bent. Iedereen kan een gezonde en mooie huid hebben – Kitty kan jou helpen bij het identificeren van de beste huidverzorging behandelingen die passen bij jouw behoeften en levensstijl.

Kitty is een huidspecialist die geeft en luistert. Je jeugdige uitstraling behouden kan een uitdaging zijn, maar met de juiste zorg en advies van haar is dit eenvoudig te realiseren.

Kitty is de hoofd huidtherapeut en begeleidt het team van huidtherapeuten.

COSMETISCH ARTS

DR. ISABELLE

 

Arts (2010); farmaceute (2006) – rijksuniversiteit Groningen

 

Gespecialiseerd medisch-cosmetisch arts (big nummer 19913537001)

 

Dr. Isabelle is onze adviserend en behandelend cosmetisch arts. Zij heeft ruimschoots ervaring binnen haar vakgebied met meer dan 2000 behandelingen op haar naam. Dankzij het brede palet aan opleidingen en trainingen in combinatie met haar farmaceutische achtergrond is Dr. Isabella van grote waarde voor onze kliniek. Precisie en zorgvuldigheid zijn de bouwstenen voor haar succes, en ook haar objectieve advies en deskundige voorlichting worden door onze cliënten zeer gewaardeerd.

KlANTENSERVICE

Patricia

RECEPTIONIST BIJ DERMA SENSATION

 

Patricia is onze hartelijke en enthousiaste receptionist – voor velen het eerste gezicht dat je tegemoet lacht in onze kliniek. Zij biedt iedereen een warm welkom en blinkt uit in haar gastvrijheid, geduld en vriendelijkheid. Zij luistert, adviseert en denkt in mogelijkheden. Zij heeeft een brede achtergrond op het gebied van hulpverlening en ondersteuning wat haar geknipt maakt voor haar rol als gastvrouw bij Derma Sensation. Haar motto: “Iedereen verdient respect en een mooi, gelukkig leven. Als ik daaraan bij kan dragen dan doe ik dat met alle plezier!”

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons om een afspraak te maken

MAAK AFSPRAAK