Kitty

Huidtherapeut
Elke vrouw verdient het om gezien te worden. Ik wil vrouwen helpen het zelfvertrouwen te krijgen zichzelf te laten zien omdat ik weet hoe het is om die vrijheid niet te hebben…
Mijn vlucht uit Afghanistan was lang en zwaar. We besloten te vluchten omdat we niet meer konden leven in een land waar constant oorlog heerste. Omdat vrouwen hun vrijheid en waardigheid verloren. Omdat de schoonheid langzaam uit het leven verdween. Van jongs af aan wist ik dat ik iets wilde bijdragen aan de wereld.
Dat ik iets goeds wilde doen voor andere mensen. Toen ik de kans kreeg om stage te lopen op de afdeling dermatologie van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, wist ik dat ik huidtherapie wilde gaan studeren. In Nederland zijn vrouwen vrij om zichzelf te laten zien maar in mijn kliniek kom ik veel vrouwen tegen die zich verstoppen omdat ze een huidaandoening hebben. Ze hebben niet het zelfvertrouwen om zichzelf te laten zien. Om vrij en blij te zijn in hun eigen vel.

Naam: Kitty

Educatie: Bachelor of Health Care Huidtherapie Hogeschool Utrecht

Ervaring: Al sinds 2003 werkzaam als huidtherapeut. Sinds 2010 eigenaar van Derma Sensation

Specialisme: Laser ontharing, Endermologie (LPG), Oedeemtherapie, Acnetherapie, Chemische peeling.

Maryam

Huidtherapeut
Maryam is een zeer gedreven huidtherapeut (in spe). Met haar vrolijke en warme karakter verwelkomt zij haar klanten. Na jarenlang ervaring opgedaan in de sales, waarbij de passie voor de mens altijd voor Maryam centraal stond, besloot zij dieper op dat vlak te ontwikkelen.
Zo nam zij in 2013 de beslissing om het grootste orgaan van ons lichaam te bestuderen: de huid. Onze huid kan ons niet alleen veel vertellen over onze gezondheid maar draagt er ook toe bij. Maryam heeft 1 belangrijk doel voor ogen en dat is voor u te zorgen en u daarbij tevreden te stellen! Zij gelooft dat iedere mens uniek is en de behandeling daarin ook. Haar werkwijze is daarom open en persoonlijk. Haar omgeving typeert haar als; Enthousiast, Energiek, Positief, Gedreven, Deskundig en Behulpzaam.

Naam: Maryam

Educatie: Bachelor of Health Care Huidtherapie De Haagse Hogeschool

Ervaring:

Specialisme: Laser ontharing, Endermologie LPG, Oedeemtherapie, Acnetherapie

Lian

Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Lian, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en al 3 jaar werkzaam in de beautybranche. Bij Derma Sensation ga ik over de agenda, telefoon, en andere administratieve taken. Ook kijk ik ernaar uit in de toekomst klassieke schoonheidsbehandelingen uit te voeren.

Dus als u belt zult u meestal mijn aan de lijn krijgen. Ik hoop jullie snel te zien hier bij Derma Sensation.

Naam: Lian

Educatie: Beauty College Overvecht: Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4 (bindweefsel & visagie certificaat)

Ervaring: Verkoopmedewerkster in verschillende beauty winkels

Specialisme: Klantenservice & schoonheidsbehandelingen

Priscilla

Klantenservice
Priscilla is een erg enthousiaste schoonheidsspecialiste. Tevens houdt ze contact met klanten over allerlei zaken.
Het is haar passie om mensen te helpen.

Naam: Priscilla

Educatie: Verzorging & Welzijn Visagie, Schoonheidsspecialisme en Catwalk haarkapsels

Ervaring: Diverse klantcontact projecten

Specialisme: Klantenservice & schoonheidsbehandelingen

Dr. Isabelle

Cosmetisch arts
We zijn een samenwerking aangegaan met medisch cosmetisch arts dr. Isabella Savic. In onze huidverzorgingskliniek is dr. Isabella Savic de adviserend en behandelend cosmetisch arts. Dr. Isabelle is een gedreven, professionele vakvrouw die je objectief zal voorlichten en behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zal uitvoeren. Dr. Isabella is na haar middelbare schoolopleiding Farmacie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, deze doctorale studie heeft ze met succes in 2006 afgerond.

Na deze studie ging ze Geneeskunde studeren eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ze in 2010 haar artsendiploma heeft behaald. Isabella Savic is een geregistreerd arts onder BIG nummer: 19913537001. Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Inmiddels heeft ze een lang traject achter de rug van opleidingen, trainingen en heeft ze veel ervaring opgedaan in het verrichten in medisch cosmetische behandelingen.

Naam: dr. Isabelle

Educatie: Farmacie Rijksuniversiteit Groningen. Geneeskunde Rijksuniversiteit Groningen

Ervaring: Al meer dan 2000 behandelingen uitgevoerd

Specialisme: Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Door haar achtergrond in de farmacie beschikt dr. Isabella Savic over een specialistische kennis van producten die in de geneeskunde beschikbaar zijn

Marion

Huidtherapeut
Marion is een leergierige huidtherapeut (in opleiding). In september 2013 is begonnen aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Om een goede huidtherapeute te worden voor haar klanten heeft ze zich goed verdiept en ontwikkeld in de beroepsrollen van de huidtherapeut.
Haar klanten omschrijven haar als:

Vrolijk, Enthousiast, Belangstellend, Verantwoordelijk, Zorgzaam en Zorgvuldig

Naam: Marion

Educatie: Bachelor of Health Care Huidtherapie De Haagse Hogeschool

Ervaring: Huidtherapie stage bij dermatoloog dr. Boersma te Zwijndrecht en Ridderkerk. Lasertherapie bij Laserkliniek Zwolle.

Specialisme: Laser ontharing, Endermologie LPG, Oedeemtherapie, Acnetherapie