Menu
Veelgestelde vragen definitief-ontharen
Hoe werkt laser ontharing Soprano Ice?

Het licht van de laser wordt zacht en veilig afgeleverd aan de wortel van het haar. De wortel wordt verwarmd tot 45 graden die de basis van de follikel vernietigt en sluit de haarvezel af zodat het niet langer meer haar kan produceren.
Het gaat de omliggende huid niet beschadigen en is volledig pijnloos.Voor het bekijken van het plaatje klik hier

Moet ik me scheren voor de behandeling?

Wij adviseren je om minstens 24 uur voorafgaand aan de behandeling te scheren. Het is zeer belangrijk!
Echter de haren NOOIT waxen of plukken, omdat de haren in de follikel intact moet blijven voor een effective behandeling.
Het is belangrijk om te begrijpen dat als het haar lang is, kan de behandeling de omliggende huid beschadigen.
Om e doeltreffendheid van de behandeling te maximaliseren moet je je scheren.

Is er eerst een intakegesprek?

Bij Derma Sensation krijgt u eerst een gratis (tijdelijk t.w.v. 99 EUR) intakegesprek. In dit gesprek gaan wij je informeren over de behandeling en om te bepalen of wij je veilig kunnen behandelen. Dat doen wij aan de hand van een vast protocol waarbij wij jouw huid analyseren en de contra indicaties met je doornemen. Het intakegesprek is daarnaast bedoeld om jou de gelegenheid te geven vragen te stellen over de behandeling. Wij streven ernaar je een zo goed mogelijk beeld te geven van de behandeling en het resultaat dat je kunt verwachten.

Hoe verloopt een behandeling bij Derma Sensation met de Soprano Ice?

Bij Derma Sensation wordt eerst het te behandelen gebied schoongemaakt en beoordeelt of het voldoet aan de voorwaarden. Daarna wordt er een vakjes afgetekend waarbinnen er gelaserd wordt door één van onze specialisten. Op het afgetekende gebied wordt er een speciale gel aangebracht. Vervolgens wordt er in het afgetekende gebied met de in-motion methode gelaserd, die er voor zorgt dat de warmte geleidelijk wordt opgebouwd. Na de behandeling wordt de gel verwijderd. Je kunt daarna gelijk je dagelijkse bezigheden oppakken. Dus geen down time!

Wat is Soprano ICE?
soprano ice huidtherapie dermasensation pijnloos ontharing

Soprano ICE is de nieuwste generatie van het bekroonde Soprano laser ontharing systeem. Het is vandaag de dag de meest complete en effectieve laser beschikbaar in de markt voor permanent ontharen

Waarom is Soprano ICE anders dan andere ontharingssystemen?
alma lasers dermasensation

Soprano ICE is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieën bevat. Het biedt kracht en veelzijdigheid dat je toelaat om een breed scala van patiënten en haartypes het hele jaar door te kunnen behandelen.

Is ontharen met Soprano ICE echt pijnloos?

Soprano ICE maakt gebruik van de SHR-methode van Alma Laser, dat de enige klinisch bewezen methode is om laser ontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. De unieke verwarmings- en energie leveringsmethode brengt effectief schade toe aan het haarzakje terwijl het schade en pijn aan het omliggende weefsel voorkomt. Tegelijkertijd koelt de geïntegreerde ICE™ technologie het huidoppervlak waardoor oppervlakkige brandwonden en de gewaarwording van pijn wordt voorkomen.

Is ontharen met Soprano ICE veilig?

Absoluut. De Soprano ICE SHR methode is in meerdere klinische studies bewezen als de veiligste methode van laser ontharing voor alle huidtypes. Met SHR, worden haarfollikels beschadigd, niet door een enkele puls van hoge energie die de huid kan verwonden, maar door herhaalde korte energie pulsen. Deze pulsen produceren warmte opbouw die geleidelijk de temperatuur van de dermis verhoogt tot het niveau dat nodig is voor het voorkomen van haargroei, terwijl het risico van brandwonden wordt geminimaliseerd.

Is ontharen met Soprano ICE veilig voor de donkere huid?

Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling heeft de werkwijze van de Soprano ICE SHR klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes te zijn. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel aan hoge energie pulsen wat schade aan de huid kan veroorzaken die veel melanine bevat, verwarmt SHR de huid geleidelijk tot de gewenste warmte waardoor er energie aan het haarzakje wordt geleverd. Dit maakt SHR de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.

Kan Soprano ICE worden gebruikt in de zomer en kan een gebruinde huid worden behandeld?

Ja. De Soprano ICE SHR-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de procedure, zelfs op een gebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd.

Hoe lang duren de behandelingssessies met Soprano ICE?

Terwijl de Soprano ICE de snelste laser ontharingsoplossing biedt die er vandaag de dag beschikbaar is, kan de duur van de behandeling afhankelijk zijn van je huidskleur, haartype en het gebied dat wordt behandeld. De behandeltijd kan variëren van enkele seconden voor een klein gebied, zoals boven de bovenlip, tot paar minuten voor de gehele rug.

Hoeveel behandelingen heb ik doorgaans nodig om resultaten te kunnen zien?

Afhankelijk van je huid- en haartype kunnen de resultaten meestal na 6-8 behandelingen worden waargenomen.

Wil je een afspraak maken voor een gratis proefbehandeling?

Vul hieronder je gegevens in:


AVG: Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.We nemen binnen 24 uur contact met je op om je afspraak in te plannen.

Tot ziens bij Derma Sensation,

Kitty

KLANTEN REVIEWS

Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!

MARI HOSSEINI

GRATIS PROEFBEHANDELING?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Ervaar zelf het gemak van deze laser. 100% pijnloos ontharing!

MAAK AFSPRAAK

VESTIGINGEN

scrolltop