Menu
Vergoeding en verwijzing

Aanvullende verzekering

Huidtherapeuten van Derma Sensation werken samen met huisartsen en medisch specialisten, zoals dermatologen en plastisch chirurgen. Veelal komen de behandelingen door de huidtherapeuten van Derma Sensation in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie, en behandeling.

De vergoedingen voor behandelingen door een huidtherapeut van Derma Sensation verschillen sterk. De vergoedingen zijn afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Jouw zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke rechten op vergoeding je hebt.

De huidtherapeuten van Derma Sensation zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici; dit is een vereiste om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Let op: de genoemde vergoeding geldt alleen wanneer je naar een gecontracteerde huidtherapeut gaat. Dus een huidtherapeut waar jouw zorgverzekeraar afspraken mee heeft gemaakt. Als je naar een niet-gecontracteerde huidtherapeut of schoonheidsspecialiste gaat kan de dekking lager zijn.

Derma Sensation heeft contracten met alle zorgverzekeraars waardoor je de hoogste vergoeding kan krijgen!

Om het uitzoeken van je vergoeding makkelijker te maken, hebben wij een speciale site aangemaakt. Hier kun je direct achterhalen wat je vergoeding is. Klik hier om naar de site te gaan.

Verwijzing

Huidtherapeuten van Derma Sensation behandelen patiënten ook op verwijzing van en/ of in samenwerking met een huisarts of medisch specialist. Bovendien zijn huidtherapeuten van Derma Sensation direct toegankelijk (DTH). Sinds 2011 is directe toegang voor de patiënt tot de huidtherapeut mogelijk, dit betekent dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is. Wanneer een patiënt zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut van Derma Sensation, zal de algemene anamnese uitgebreid worden met een screeningsonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal de patiënt verwezen worden naar de huisarts.

Wil je weten op welke vergoeding je recht hebt? Bekijk het overzicht op onze specialie site!

KLANTEN REVIEWS

Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!

MARI HOSSEINI

GRATIS PROEFBEHANDELING?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Ervaar zelf het gemak van deze laser. 100% pijnloos ontharing!

MAAK AFSPRAAK

VESTIGINGEN

scrolltop