VERGOEDINGSCHECKER 👇

Vergoedingen voor huidbehandelingen bij zorgverzekeraars - Ontdek het hier

Bij Derma Sensation begrijpen we dat de kosten voor huidbehandelingen kunnen oplopen. Daarom hebben we een handige tool ontwikkeld die je kunt gebruiken om te kijken of jouw behandeling door je verzekering vergoed wordt.

Onze vergoedingschecker tool is gemakkelijk te gebruiken en geeft je in slechts 3 stappen direct inzicht in de hoogte van je vergoeding:

  1. Kies je verzekeraar
  2. Kies je aanvullend pakket
  3. Kies je behandeling

Het is zo simpel! Nadat je deze stappen hebt doorlopen, zie je meteen wat de hoogte van je vergoeding is. Dit helpt je om vooraf te weten wat je kunt verwachten en om beter geïnformeerd te zijn over de kosten.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe de tool werkt, of klik gelijk op de knop om de tool te openen en je vergoeding te berekenen.

Als dank voor het gebruik van onze tool, ontvang je een gratis €50,- tegoedkaart die je kunt gebruiken voor je eerste behandeling bij Derma Sensation. Klik hier om meer te lezen over deze aanbieding.

Ontdek je vergoeding - ga naar de vergoedingschecker

Derma Sensation Rewards

Bij Derma Sensation zijn we trots op onze toewijding aan onze klanten en we willen onze waardering tonen door middel van ons rewards-programma. Als je onze vergoedingschecker tool gebruikt, kun je profiteren van onze exclusieve beloning: een gratis €50 tegoedkaart die je kunt gebruiken voor je volgende behandeling bij Derma Sensation.

Wij willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen. Daarom hebben we een exclusief spaarprogramma gelanceerd waarmee je kunt profiteren van fantastische voordelen en beloningen.

Het is gratis en gemakkelijk om lid te worden van ons spaarprogramma. Hier zijn enkele van de voordelen die je kunt verwachten:

  • Ontvang 100 punten wanneer je je aanmeldt
  • Verdien 50 punten voor elke vriend die je naar ons doorverwijst
  • Ontvang 100 punten op je verjaardag
  • Verdien 5 punten voor elke euro die je uitgeeft in onze kliniek
  • Wissel je punten in voor kortingen tot 50%
  • Ontvang een gratis €50 tegoedkaart bij het gebruik van onze vergoedingschecker tool

Gebruik je tegoedkaart voor je volgende behandeling bij Derma Sensation, zoals laserontharen, acne, pigmentatie of oedeemtherapie. Het is onze manier om je te bedanken voor je vertrouwen en om je te helpen stralen met nog meer zelfvertrouwen.

Klik op de knop en meld je aan voor ons spaarprogramma en gebruik onze vergoedingschecker tool om je gratis €50,- tegoedkaart te claimen!

Voucher Downloaden Messenger Voucher Downloaden Formulier

Ontdek de vergoeding voor jouw behandeling - Derma Sensation werkt samen met alle verzekeraars

Het is belangrijk om te weten dat om van vergoeding voor jouw behandeling gebruik te kunnen maken, je behandelaar een geregistreerde huidtherapeut moet zijn en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast moet de huidtherapeut BIG-geregistreerd zijn en een contract hebben met je verzekeraar.

Bij Derma Sensation voldoen wij aan al deze eisen en hebben we ook nog eens contracten met alle verzekeraars. Je kunt dus gerust zijn dat jouw behandeling bij ons in goede handen is. Onze gekwalificeerde en ervaren huidtherapeuten zullen ervoor zorgen dat je de beste zorg krijgt en helpen je om de vergoeding voor jouw behandeling te claimen bij je verzekeraar.

Als je meer informatie wilt over de vergoedingen voor huidbehandelingen of over onze behandelingen en kwalificaties, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ontdek nu de vergoeding voor jouw behandeling bij Derma Sensation en bekijk onze uitgebreide lijst van behandelingen die wij aanbieden.