Transformeer Je Huid en Bespaar Nu!👇

Jouw Kans op een Stralende Huid met Volledige Vergoeding

Heb je genoeg van huidproblemen en hoge kosten? Het kan frustrerend zijn om te worstelen met huidproblemen zoals acne, ongewenst gezichtshaar of pigmentatie, vooral als de kosten voor behandelingen een zorg zijn. Bij Derma Sensation begrijpen we dit maar al te goed.

Laatste kans op volledige vergoeding! Met veranderingen in verzekeringspolissen in het vooruitzicht, is dit het moment om actie te ondernemen. Veel verzekeraars halveren of schrappen hun vergoedingen voor huidbehandelingen volgend jaar.

Boek Je Gratis Intake Nu!

Maak gebruik van de volledige vergoeding nu het nog kan!

Ontdek onze professionele, op maat gemaakte huidbehandelingen die niet alleen jouw huidproblemen aanpakken, maar ook financieel haalbaar zijn dankzij vergoedingen door zorgverzekeraars.

Boek je gratis intake! Neem de eerste stap naar een gezondere, stralende huid. Profiteer van onze unieke tool om de maximale vergoedingen te ontdekken en ontvang een extra behandeling gratis bij je boeking.

Exclusieve Bonus: Een Gratis Behandeling bij Derma Sensation!

Bij Derma Sensation geloven we in de kracht van extra zorg. Daarom bieden we nu een speciale actie: ontvang een extra behandeling helemaal gratis bij je eerste afspraak. Dit is onze manier om te tonen hoezeer we jouw welzijn en tevredenheid waarderen. Of het nu gaat om het aanpakken van pigmentatie, acne, het verminderen van ongewenst gezichtshaar, of het verbeteren van de huidteint, deze gratis behandeling biedt je de perfecte gelegenheid om onze uitstekende service en de effectiviteit van onze behandelingen zelf te ervaren. Mis deze kans niet en ervaar de Derma Sensation verschil!

Waarom Derma Sensation?

Ontdek waarom klanten Derma Sensation kiezen voor hun huidverzorging. We bieden niet alleen professionele, op maat gemaakte huidbehandelingen voor alle huidtypes, zelfs donkere huid, maar ook unieke voordelen zoals vergoeding door zorgverzekeraars.

  • Professionele Zorg: BIG-geregistreerd en NVH- & KP-lidmaatschap garanderen topkwaliteit en professionaliteit.
  • Op Maat Gemaakt: Behandelingen aangepast aan jouw unieke huidbehoeften.
  • Gratis Intake: Ontdek met onze unieke tool direct hoe jij kunt profiteren van maximale vergoedingen.

Gratis intake aanvragen

Boek nu je gratis intake en begin de reis naar een gezondere, stralende huid terwijl je profiteert van de maximale vergoedingen van je zorgverzekeraar! We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Derma Sensation – jouw partner voor hoogwaardige huidzorg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de vergoeding voor jouw behandeling - Derma Sensation werkt samen met alle verzekeraars

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, moet je behandelaar een BIG-geregistreerde huidtherapeut zijn en lid van de NVH, en een contract hebben met je zorgverzekeraar. Bij Derma Sensation voldoen we aan alle criteria en hebben contracten met alle zorgverzekeraars, waarborging van topkwaliteit zorg en vergoeding voor je behandelingen. Voor meer details of een vergoedingscheck, neem contact op of ontdek onze behandelingen online.