VERGOEDING EN VERWIJZING

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

MAAK AFSPRAAK

De huidtherapeuten van Derma Sensation werken samen met huisartsen en medisch specialisten, zoals dermatologen en plastisch chirurgen. Veelal komen de behandelingen bij ons in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de (aanvullende-)zorgverzekering, indicatie, en behandeling.

De vergoedingen verschillen dan ook sterk per (aanvullende-)verzekering. Jouw zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke rechten op vergoeding je hebt (en of je een verwijsbrief nodig hebt).

De huidtherapeuten bij Derma Sensation zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici; dit is een vereiste om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Let op: de genoemde vergoeding geldt alleen wanneer je naar een gecontracteerde huidtherapeut gaat. Dus een huidtherapeut waar jouw zorgverzekeraar afspraken mee heeft gemaakt. Als je naar een niet-gecontracteerde huidtherapeut of schoonheidsspecialiste gaat kan de dekking lager zijn.

Derma Sensation heeft contracten met alle zorgverzekeraars waardoor je de hoogste vergoeding kan krijgen!

Om het uitzoeken van je vergoeding makkelijker te maken, hebben wij een speciale site aangemaakt. Hier kun je direct achterhalen wat je vergoeding is. Klik hier om naar de site te gaan.

Verwijzing

Wij behandelen patiënten ook op verwijzing van en/of in samenwerking met een huisarts of medisch specialist. Bovendien zijn wij direct toegankelijk (DTH). Sinds 2011 is directe toegang voor de patiënt tot de huidtherapeut mogelijk, dit betekent dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is. Wanneer een patiënt zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut van Derma Sensation, zal de algemene anamnese uitgebreid worden met een screeningsonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal de patiënt verwezen worden naar de huisarts.

Wil je weten op welke vergoeding je recht hebt? Bekijk het overzicht op onze tool!

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

MAAK AFSPRAAK