Ontdek Je Stralendste Huid met Vergoede Behandelingen bij Derma Sensation! 👇

Vergoedingen voor huidbehandelingen bij zorgverzekeraars - Ontdek het hier

Ben jij op zoek naar de beste zorg voor je huid? Goed nieuws! Bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda geniet je van een volledige vergoeding voor huidbehandelingen door zorgverzekeraars zoals VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, CZ, DSW, en Zorg en Zekerheid, dankzij onze contracten met hen.

Ben je klaar om afscheid te nemen van acne, ongewenst gezichtshaar en pigmentatie? Ontdek de op maat gemaakte huidbehandelingen bij Derma Sensation, waar kwaliteit en jouw tevredenheid centraal staan.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je zelfverzekerd en comfortabel in je eigen huid te voelen. Of je nu kampt met acne, overtollig gezichtshaar, pigmentatie, littekens, of de behoefte hebt aan camouflagetherapie en oedeemtherapie – wij staan voor je klaar. En het mooiste van alles? Het kan zijn dat jouw behandeling volledig vergoed wordt!

 

We zijn niet zomaar een huidkliniek. We zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij NVH en KP, wat een teken is van onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze expertise, de kwaliteit van onze zorg en onze unieke aanbiedingen.

Kom langs voor een gratis intake afspraak. Wij doen een vergoeding check met een speciale tool om jou direct te laten zien hoe je kunt profiteren van vergoedingen zoals vgz vergoedingen, vergoedingen vgz, zilveren kruis vergoedingen, menzis vergoedingen, en nog veel meer.

 

Boek Je Gratis Intake Nu!

Onze Unieke Tool en Gratis Intake

Kom langs voor een gratis intake en ontdek de mogelijkheden van vergoedingen voor jouw huidbehandelingen met onze unieke tool. We checken direct jouw vergoeding en bieden je inzicht in hoe je maximaal kunt profiteren van de beschikbare vergoedingen van je zorgverzekeraar.

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient de beste zorg. Of je nu op zoek bent naar vergoeding oedeemtherapie, vergoeding huidtherapie, vgz huidtherapie, huidtherapie vergoeding zilveren kruis, of vergoeding voor andere huidaandoeningen, wij zijn je graag van dienst op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen je huid op zijn best te laten voelen en eruit te laten zien, terwijl je profiteert van de vergoedingen van dit jaar. Je verdiende vergoeding onbenut laten is zonde – wees er snel bij en geniet van de voordelen die Derma Sensation biedt!

+1 Gratis Behandeling

Als kers op de taart ontvang je nu een extra behandeling helemaal gratis wanneer je een afspraak maakt. Dit is onze manier om je te verwelkomen en je te laten ervaren dat jouw huid onze prioriteit is. Dit exclusieve aanbod is tijdelijk, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Gratis intake aanvragen

Boek nu je gratis intake en begin de reis naar een gezondere, stralende huid terwijl je profiteert van de maximale vergoedingen van je zorgverzekeraar! We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Derma Sensation – jouw partner voor hoogwaardige huidzorg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de vergoeding voor jouw behandeling - Derma Sensation werkt samen met alle verzekeraars

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, moet je behandelaar een BIG-geregistreerde huidtherapeut zijn en lid van de NVH, en een contract hebben met je zorgverzekeraar. Bij Derma Sensation voldoen we aan alle criteria en hebben contracten met alle zorgverzekeraars, waarborging van topkwaliteit zorg en vergoeding voor je behandelingen. Voor meer details of een vergoedingscheck, neem contact op of ontdek onze behandelingen online.