Plasma Rimpels Voorhoofd Verwijderen Rotterdam en Gouda

VOORHOOFDRIMPELS CORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma correctie behandeling voor je voorhoofdrimpels 

Voorhoofdrimpels verwijderen met behulp van plasmabehandeling

Voorhoofdrimpels zijn het natuurlijk gevolg van een ouder wordende huid. Omdat er op het voorhoofd nagenoeg geen vetopslag plaats vind, verliest de huid hier makkelijk haar spankracht en begint te plooien in lijntjes en rimpels voorhoofd worden dan goed zichtbaar. Bij de één gebeurt dit sneller dan bij de ander, maar omdat het een relatief groot deel van het gezicht betreft zorgen voorhoofdrimpels er al snel voor dat je ouder lijkt dan dat je je voelt. Doordat de onderliggende spieren in het voorhoofdsgebied een centrale rol spelen bij onze gezichtsexpressies, hebben we het ook wel of expressielijntjes of de diepere liggende fronsrimpels en neus lippenplooi.

Een veelgebruikte methode voor het behandelen van rimpels en lijntjes op het voorhoofd is het opspuiten met fillers of botox. Hierdoor wordt het aangedane gebied als het ware kunstmatig opgehoogd waardoor de rimpels weer verstrakken. Het grote nadeel van dergelijke behandelingen is dat deze om de paar maanden herhaald moeten worden. Niet zelden ontstaan er met name op het voorhoofd bijwerking in de vorm van bulten en zwellingen, of vindt er ongewenste interactie met omliggende zenuwen plaats. Ook geeft een vulmiddel niet altijd een natuurlijk effect, afhankelijk van de diepte en ligging van de rimpel. Zowel botox als fillers hebben geen natuurlijk verjongend effect op het huidbeeld; zij maskeren slechts tijdelijk de symptomen van een ouder wordende huid.

Langdurig van je voorhoofdrimpels af

In tegenstelling tot Botox en fillers is plasmatherapie wél in staat een blijvende verjonging van de huid teweeg te brengen

en zowel fijne lijntjes als ook diepe rimpels in het voorhoofdsgebied te verwijderen. Ook fronsrimpel verwijderen gaat heel makkelijk met een plasmabehandeling. Met behulp van een plasma-pen worden vele kleine puntjes op de huid gemaakt, die zo’n 0,02 – 0,04 mm diep zijn. Het geïoniseerde plasma zorgt ervoor dat overtollige huid als het ware verdampt, waardoor de huid weer glad gestreken wordt. Daarnaast wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, wat een natuurlijke verjonging van het huidbeeld bewerkstelligt. Rimpels laten verwijderen is dus veilig en natuurlijk met behulp van plasmatherapie.

 

Een plasma-lift hoeft dus niet periodiek herhaald te worden. In de meeste gevallen volstaat één enkele behandeling om het gewenste resultaat te bereiken. In uitzonderlijke gevallen kan een korte, aanvullende behandeling gewenst zijn om het resultaat te optimaliseren. Het effect van een plasma-lift is al na de behandeling zichtbaar, echter werkt de onderhuidse huidvernieuwing nog tot ca. 12 weken na de ingreep door. Laat je rimpels voorhoofd verwijderen met de plasmabehandeling.

Gedurende een week na de behandeling zullen de minuscule stipjes van de plasma-pen zichtbaar zijn op het voorhoofd, waarna deze als kleine korstjes vanzelf loslaten. Het is mogelijk om het voorhoofd gedurende deze periode van een camouflage crème te voorzien zodat de stipjes minder in het oog zullen springen. Ook dient de behandelde huid tijdens de herstelperiode goed te worden beschermd tegen de zon met een factor 50 zonnebrandcrème of hoger.

Een plasma-lift voor het voorhoofd ken vele voordelen ten opzichte van andere rimpelbehandelingen:

 • Direct, langdurig resultaat – al na één behandeling zichtbaar
 • Relatief korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: Rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €100 ! Was je al van plan om  je voorhoofdrimpels en/of fronsrimpels correctie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling voor je voorhoofdrimpels, betaal je maar €395 ipv €495 !

Ja, ik claim deze actie!

Wat houdt een plasmage behandeling in?

Voorhoofdsrimpels verwijderen doen we dus met een plasmabehandeling. We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt

de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien.

Wanneer mag een plasmabehandeling niet worden uitgevoerd?

De plasma behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Heb jij interesse in een plasmabehandeling?

Wil jij meer weten over de plasmabehandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor een bovenlip krijgt.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van plasmabehandelingen, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan.Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord.

Klanten aan het woord

Today I visited Derma Sensation and I can recommend-to every girl who take care of they beauty!!! I got all information I needed!! My first treatment are planned in 😁😁
Experienced skin care professionals · Licensed skin care professional · Beautiful results

Raimonda Raimonda recommends Huidtherapie Derma Sensation via Facebook – March 28, 2019 ·

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is. Mijn behandelingen worden gedaan door Maryam, en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat!

Hennie VanHensen van Uningen reviewed Huidtherapie Derma Sensation on Facebook — 5 star, July 18, 2018 ·

Kosten van plasmabehandelingen

Plasmabehandelingen 
Bovenooglid correctie €450€350,-KORTING:€100
Onderooglid lift €450€350,-KORTING:€100
Boven & Onderoogleden €900€600,-KORTING:€300
Voorhoofd €495€395,-KORTING:€100
Fronsrimpels €295€195,-KORTING:€100
Kraaienpootjes €450€250,-KORTING:€200
Rokerslijntjes en mondrimpels €395€295,-KORTING:€100
Neus lippenplooi€250,00
Wangen €495€395,-KORTING:€100
Hals klein €295€195,-KORTING:€100
Hals groot €595€495,-KORTING:€100
Pigmentvlekken (vanaf)€75,00
Fibromen / wratjes€75,00

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €100 ! Was je al van plan om  je voorhoofdrimpels en/of fronsrimpels correctie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling voor je voorhoofdrimpels, betaal je maar €395 ipv €495 !

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.