Menu
Wat is huidtherapie?

De zieke en/of beschadigde huid wordt door een huidtherapeute behandeld. De 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool moet dan door de huidtherapeute succesvol gevolgd zijn. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

Wat is eigenlijk het verschil tussen de huidtherapeut en een schoonheidsspecialist?  Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid, en is daarnaast ook een paramedicus. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de huid.

Het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen is het doel van de huidtherapie.

De huidtherapeuten van Derma Sensation zijn ingeschreven bij het “Kwaliteitsregister voor Paramedici” en aangesloten bij de “Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten“.

logo_kp_huidherapie_Derma_Sensation_Gouda Huidtherapie Derma sensation Gouda NVH logo

 

Deze video legt precies uit wat huidtherapie is en wat een huidtherapeute voor jou kan betekenen:KLANTEN REVIEWS

Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!

MARI HOSSEINI

GRATIS PROEFBEHANDELING?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Ervaar zelf het gemak van deze laser. 100% pijnloos ontharing!

MAAK AFSPRAAK

VESTIGINGEN

scrolltop