EEN XL HAIR BEHANDELING TEGEN HAARUITVAL

Last van haaruitval, word je kaal of heb je heel dun haar?

xl-hair voor en na de behandelingWe willen allemaal een volle bos mooi haar. Helaas hebben niet alle mensen dit van nature. Haaruitval heeft verschillende oorzaken, net zoals kaalheid en dun haar.  Er valt gelukkig wat aan te doen. Met een XL HAIR® behandeling wordt je natuurlijke haargroei gestimuleerd en haaruitval gestopt.

XL HAIR® Booster tegen haaruitval

XL Hair® is een haar booster die verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval behandelt. XL Hair® voedt en (re)activeert haarfollikels met hyaluronzuur, vitaminen en een groeihormoon. De vitamines en het groeihormoon zetten de haarfollikels aan tot haargroei, zodat je nieuw haar erbij krijgt. Deze bestanddelen zorgen voor een betere conditie van de hoofdhuid, die resulteert in mooi dik haar. Met XL Hair® stop je binnen drie maanden haaruitval en stimuleer je natuurlijke haargroei.

XL HAIR® Behandeling voor stimulatie van haargroei

XL Hair® wordt aangebracht door middel van microneedling (oppervlakkige injecties in de huid). Microneedling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd.

Video van de behandeling voor mannen:

Video van de behandeling voor vrouwen:

Voor diverse haarproblemen de juiste oplossing

  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Areata
  • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval

XL hair voor het bevorderen van haargroei
Een voorwaarde voor een XL HAIR® behandeling is de aanwezigheid van haarfollikels. Daarnaast kun je niet behandeld worden als je:

  • allergisch bent voor een van de bestanddelen
  • een verlittekende vorm van alopecia hebt
  • wondjes, een huidziekte of een infectie hebt

Krijg een XL HAIR® behandeling in Rotterdam of Gouda

In de Derma Sensation klinieken in Rotterdam en Gouda geven wij een deskundige XL Hair® behandeling aan mannen en vrouwen. Deze behandeling heeft alleen goede resultaten wanneer de indicatie juist gesteld is en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden. De behandeling voor mannen bestaat uit een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1 tot 2 weken. Daarnaast raden wij je aan dat je thuis de producten gebruikt die het resultaat ondersteunen.

De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden. Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren, kom je iedere 6 tot 8 weken voor een losse behandeling of je herhaalt de kuur na 6 à 8 maanden.

Interesse in een XL HAIR® behandeling?

XL Hair® is een haarbooster die ervoor zorgt dat je nieuw haar erbij krijgt. Je hoofdhuid komt in een betere conditie en je natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

Aanbetaling

We werken voor deze behandeling volgens een aanbetaling van een klein bedrag van 1,50 euro. Dit bedrag wordt dan natuurlijk in vermindering gebracht zodra je de behandeling ook komt afnemen.