Haaruitval behandeling voor vrouwen

WIL JE IETS TEGEN HAARUITVAL DOEN?

Last van haaruitval, word je kaal of heb je heel dun haar?

Steeds meer hoofdhuid tussen de haren te zien? Wil je je inhammen terug laten groeien? Door volle haar weer zelfverzekerder voelen? Wil je niet meer afhankelijk zijn van die haarpoeders, sprays en pruiken om je kale plekken proberen te verbergen?

Vrouwen hebben over het algemeen meer moeite met kaal worden dan de meeste mannen. We willen allemaal een volle bos mooi haar. Helaas hebben niet alle mensen dit van nature. Haaruitval heeft verschillende oorzaken, net zoals kaalheid en dun haar. Er valt gelukkig NU wat aan te doen. Met een XL HAIR® behandeling wordt je natuurlijke haargroei gestimuleerd en haaruitval gestopt. Binnen 3 maanden stop je je haarverlies!

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Bevorder Vrouwelijke Haargroei met de XL Hair Behandeling Tegoedkaart van €50

Neem het heft in handen en bestrijd haarverlies met onze XL Hair Behandeling tegoedkaart van €50, speciaal ontworpen voor vrouwen. De XL Hair behandeling is een innovatieve, niet-chirurgische procedure die direct voedingsstoffen in de hoofdhuid injecteert om haaruitval tegen te gaan en de groei van sterker, gezonder haar te stimuleren. Met deze tegoedkaart kun je een belangrijke stap zetten naar een vollere, gezondere haardos en een vernieuwd zelfvertrouwen. De behandeling versterkt de haarfollikels, vermindert haaruitval en bevordert de groei van dikker, voller haar. Of je nu voor jezelf investeert of een andere vrouw het geschenk van gezond haar wilt geven, deze tegoedkaart voor de XL Hair behandeling is een waardevolle investering in persoonlijke verzorging en welzijn.

 

Download je voucher via Messenger Download je voucher via Formulier

XL HAIR® Booster tegen haaruitval

XL Hair® is een haar booster die verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval behandelt. XL Hair® voedt en (re)activeert haarfollikels met hyaluronzuur, vitaminen en een groeihormoon. De vitamines en het groeihormoon zetten de haarfollikels aan tot haargroei, zodat je nieuw haar erbij krijgt. Deze bestanddelen zorgen voor een betere conditie van de hoofdhuid, die resulteert in mooi dik haar. Met XL Hair® stop je binnen drie maanden haaruitval en stimuleer je natuurlijke haargroei.

 

CONSULT AANVRAGEN

XL HAIR® Behandeling voor stimulatie van haargroei

XL Hair® wordt aangebracht door middel van microneedling (oppervlakkige injecties in de huid). Microneedling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd.

Video van de behandeling voor vrouwen:

 

INTAKE AANVRAGEN

Voor diverse haarproblemen de juiste oplossing

  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Areata
  • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval

Een voorwaarde voor een XL HAIR® behandeling is de aanwezigheid van haarfollikels. Daarnaast kun je niet behandeld worden als je:

  • allergisch bent voor een van de bestanddelen
  • een verlittekende vorm van alopecia hebt
  • wondjes, een huidziekte of een infectie hebt

 

EEN AFSPRAAK MAKEN

Hoeveel XL HAIR® behandeling heb je nodig?

In de Derma Sensation klinieken in Rotterdam en Gouda geven wij een deskundige XL Hair® behandeling aan vrouwen en mannen. Deze behandeling heeft alleen goede resultaten wanneer de indicatie juist gesteld is en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden. De behandeling voor vrouwen bestaat uit een kuur van (minimaal) 8 behandelingen, met een interval van 1 tot 2 weken.

De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar.

NU VOLLE HAREN!

Wat kost XL HAIR® behandeling?

Natuurlijke schoonheid is voor ons zowel innerlijke als uiterlijke. Want je bent zo mooi als je je voelt. Soms kan echter net dat kleine accentje,in bijvoorbeeld je haren, het verschil maken in hoe je je voelt. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd en opgewekt in het leven doen staan. Dat is precies waar wij je bij willen helpen.
Iedereen is uniek daarom is bij huidkliniek Derma Sensation geen behandelplan hetzelfde. We luisteren zorgvuldig naar je wensen, Kitty (de hoofd huidtherapeute met meer dan 14 jaar ervaring) beoordeelt wat nodig is en helpt je graag daarmee verder bij het realiseren van jouw haren doelstelling dat ook binnen jouw budget past.

 

NU INTAKE AFSPRAAK MAKEN

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van XL Hair behandelingen, maar ooglidcorrecties, laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord. Zie de video van een klant die onlangs deze behandeling heeft gehad:

Interesse in een XL HAIR® behandeling?

XL Hair® is een haarbooster die ervoor zorgt dat je nieuw haar erbij krijgt. Je hoofdhuid komt in een betere conditie en je natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Wij zijn voor XL Hair gecertificeerd door Skin Tech Pharma!!
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

Aanvragen intake afspraak

Vraag je intake afspraak eenvoudig via het onderstaande formulier aan. Wij bellen binnen 24 uur terug om samen een gratis intake afspraak te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.