XL Hair behandeling tegen haaruitval

WIL JE IETS TEGEN HAARUITVAL DOEN?

Last van haaruitval, word je kaal of heb je heel dun haar?

Steeds meer hoofdhuid tussen de haren te zien? Wil je je inhammen terug laten groeien? Door volle haar weer zelfverzekerder voelen? Wil je niet meer afhankelijk zijn van die haarpoeders, sprays en pruiken om je kale plekken proberen te verbergen?

Vrouwen hebben over het algemeen meer moeite met kaal worden dan de meeste mannen. We willen allemaal een volle bos mooi haar. Helaas hebben niet alle mensen dit van nature. Haaruitval heeft verschillende oorzaken, net zoals kaalheid en dun haar. Er valt gelukkig NU wat aan te doen. Met een XL HAIR® behandeling wordt je natuurlijke haargroei gestimuleerd en haaruitval gestopt. Binnen 3 maanden stop je je haarverlies!

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

XL HAIR® Booster tegen haaruitval

XL Hair® is een haar booster die verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval behandelt. XL Hair® voedt en (re)activeert haarfollikels met hyaluronzuur, vitaminen en een groeihormoon. De vitamines en het groeihormoon zetten de haarfollikels aan tot haargroei, zodat je nieuw haar erbij krijgt. Deze bestanddelen zorgen voor een betere conditie van de hoofdhuid, die resulteert in mooi dik haar. Met XL Hair® stop je binnen drie maanden haaruitval en stimuleer je natuurlijke haargroei.

 

 

XL HAIR® Behandeling voor stimulatie van haargroei

XL Hair® wordt aangebracht door middel van microneedling (oppervlakkige injecties in de huid). Microneedling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd.

Video van de behandeling voor mannen:

Video van de behandeling voor vrouwen:

 

CONSULT AANVRAGEN

Voor diverse haarproblemen de juiste oplossing

  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Areata
  • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval

Een voorwaarde voor een XL HAIR® behandeling is de aanwezigheid van haarfollikels. Daarnaast kun je niet behandeld worden als je:

  • allergisch bent voor een van de bestanddelen
  • een verlittekende vorm van alopecia hebt
  • wondjes, een huidziekte of een infectie hebt

 

 

INTAKE AANVRAGEN

Krijg een XL HAIR behandeling in Rotterdam of Gouda

In de Derma Sensation klinieken in Rotterdam en Gouda geven wij een deskundige XL Hair behandeling aan mannen en vrouwen. Deze behandeling heeft alleen goede resultaten wanneer de indicatie juist gesteld is en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden. De behandeling voor mannen bestaat uit een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1 tot 2 weken. Daarnaast raden wij je aan dat je thuis de producten gebruikt die het resultaat ondersteunen.

De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden. Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren, kom je iedere 6 tot 8 weken voor een losse behandeling of je herhaalt de kuur na 6 à 8 maanden.

NU VOLLE HAREN!

Wat kost XL HAIR® behandeling?

Natuurlijke schoonheid is voor ons zowel innerlijke als uiterlijke. Want je bent zo mooi als je je voelt. Soms kan echter net dat kleine accentje,in bijvoorbeeld je haren, het verschil maken in hoe je je voelt. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd en opgewekt in het leven doen staan. Dat is precies waar wij je bij willen helpen.

Iedereen is uniek daarom is bij huidkliniek Derma Sensation geen behandelplan hetzelfde. We luisteren zorgvuldig naar je wensen, Kitty (de hoofd huidtherapeute met meer dan 14 jaar ervaring) beoordeelt wat nodig is en helpt je graag daarmee verder bij het realiseren van jouw haren doelstelling dat ook binnen jouw budget past.

Interesse in een XL HAIR® behandeling?

XL Hair® is een haarbooster die ervoor zorgt dat je nieuw haar erbij krijgt. Je hoofdhuid komt in een betere conditie en je natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van XL Hair behandelingen, maar ooglidcorrecties, laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord. Zie de video van een klant die onlangs deze behandeling heeft gehad:

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Wij zijn voor XL Hair gecertificeerd door Skin Tech Pharma!!
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

Aanvragen intake afspraak

Vraag je intake afspraak eenvoudig aan. Je kunt zelf online een afspraak met ons maken: