MOET IK EEN CHEMISCHE PEEL IN DE ZOMER KRIJGEN?Gratis Intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PEELINGS VOOR EFFECTIEVE HUIDVERNIEUWING

Chemische peelings zijn een populaire anti-aging behandeling die jaren van jouw uiterlijk kan wegnemen en die stralende, jeugdige huid kan herstellen. Terwijl veel mensen massaal naar ons komen om deze behandeling in de winter te laten doen, vraag je je misschien af of een chemische peeling de juiste keuze is voor de zomer.

Hoewel een verhoogde gevoeligheid voor de zon een reden kan zijn om een chemische peeling in de zomer te vermijden, zijn er veel voordelen aan het kiezen van de warme, zonnige maanden voor je volgende chemische peeling.

Chemische peelings zijn een ideale methode om een getekende opperhuid te vernieuwen. Hierdoor kunnen fijne rimpels en lijntjes worden uitgevaagd, pigmentvlekjes en andere huidverkleuringen worden geëgaliseerd en zelfs oppervlakkige littekens (bijvoorbeeld door acne of verbranding) worden weggewerkt. De huidstructuur wordt zichtbaar verfijnd.

 

Gezonde, stralende huid

Een van de belangrijkste voordelen van chemische peelings is de oliebeheersing, waardoor het een uitstekende keuze is voor die hete zomerdagen. Als je het beu bent om een glanzende, vette huid te hebben in plaats van die prachtige zonovergoten glow, dan is een chemische peeling de juiste keuze.

ZOMERACTIE:

Let op! Alleen deze zomer de eerste 100 klanten krijgen de zomerpeeling voor 100!

Was je al van plan om deze zomer een stralende huid te krijgen, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een zomerpeeling, betaal je maar:


€100 ipv €199voor een Skin Tech Easy Droxy

€100 ipv €150voor een BioRePeel 

€100 ipv €150voor een SkinBright

+

Tijdelijk met GRATIS 2-delig pre-treatment behandeling t.w.v. €50

NU ALLE ZOMERPEELINGS €100

Snelle resultaten

In tegenstelling tot sommige andere behandelingen, bieden chemische peelings snelle resultaten met zeer weinig uitvaltijd. Of je nu een zomerfeest of een strandtrip plant, of je een vroege start maakt met die grote herfstbruiloft, een chemische peeling zorgt ervoor dat je huid al na een paar dagen vlekkeloos is.

Minder make-up

Niemand wil op die warme zomerdagen zweten onder een zware foundation. Als je de volledig dekkende foundation wilt verwijderen en je natuurlijke huid wilt laten zien, is een chemische peeling de beste manier om poriën te verminderen, de textuur te verbeteren, acne te corrigeren en fijne lijntjes, rimpels en verkleuring te minimaliseren.

Nieuw begin

Als je nog steeds worstelt met schade door blootstelling aan de zon van vorig jaar en de nieuwe vlekken of rimpels die zich dit jaar hebben gevormd, is er geen betere manier om een schone lei te krijgen en schade door de zon te herstellen dan met een chemische peeling. In plaats van te wachten tot de winter, haal nu je chemische peeling en ga de herfst in met je mooiste huid.

Beter plannen

Als de feestdagen eenmaal zijn aangebroken, kan het zelfs moeilijk zijn om tijd in te plannen voor een chemische peeling, laat staan een paar dagen te wachten voordat het peelingproces plaatsvindt. De zomertijd is veel flexibeler, dus je kunt je chemische peeling op het meest geschikte moment plannen, om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor je volgende evenement.

Preventieve maatregelen

Hoewel chemische peelings volkomen veilig zijn voor de zomer, is het van vitaal belang om de juiste bescherming tegen de zon te gebruiken om het risico op complicaties te verminderen. Omdat een chemische peeling de bovenste huidlagen verwijdert en een frisse, jeugdige huid onthult, kan deze bijzonder gevoelig zijn en vatbaarder voor zonnebrand.

Als je in de zomer een chemische peeling krijgt, gebruik dan altijd een krachtige SPF en vermijd langdurige blootstelling aan de zon. Dit is iets wat je sowieso moet doen om je huid te beschermen, maar het wordt belangrijker met de verhoogde gevoeligheid van een chemische peeling.

Hoe mannen een betere huid krijgen voor de zomer

Vrouwen zijn niet de enigen die op zoek zijn naar een stralende huid. Tegenwoordig zijn meer mannen dan ooit op zoek naar een selfie-waardige huid, vooral tijdens de warmere maanden.

Maar de zomer is hier – dus wat kun je doen om zo snel mogelijk een betere huid te krijgen?

Een van de meest effectieve manieren waarop mannen een betere huid voor de zomer kunnen krijgen, is met een chemische peeling. Zomerpeeling is dus niet alleen voor vrouwen. Steeds meer mannen vinden hun weg naar onze kliniek om stralende huid te krijgen.

CLAIM JE KORTING TOT €149

ONZE ZOMERPEELINGS

Skin Tech Easy Droxy

De peelings van SkinTech zijn in staat om revolutionaire huidverbetering teweeg te brengen op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op huidgebied.

Een oppervlakkige fruitzuurpeeling (AHA), perfect voor een snelle opfrisser zónder vervellen. Geschikt voor dunne huid, vale huid, droge huid, rokershuid, zonneschade, acné en vroegtijdige huidveroudering.

BioRePeel 

Onze nieuwste peeling is een twee-fasen peeling met een exfoliërende, stimulerende en vernieuwende werking, gevolgd door een exquisiet microserum op basis van puur Hyaluronzuur.

De werkzame stof in deze peeling bestaat voornamelijk uit 35% TCA (trichloorazijnzuur) en werkt specifiek op de aanhechtingen van de oude, verharde huidcellen om het huidvernieuwingsproces te sublimeren. Naast TCA bevat de peeling maar liefst 14 werkzame ingrediënten gericht op  huidverjonging en biosynthese, waardoor huidschade door UV straling, luchtvervuiling en ouderdom effectief kan worden hersteld.

 

SkinBright
Het assortiment van Derma Quest is ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers en behoort tot het topsegment op het gebied van huidpeelings. De peelings zijn geschikt voor nagenoeg ieder huidtype en variëren in sterkte.

Peelingbehandeling met SkinBright voor de hypergepigmenteerde huid. Geeft een oplichtend, egaliserend effect door het verwijderen van ongewenste kleurverschillen.

 

 

 

 

 

4EVER Pre-treatment

4EVER universele voorbehandelingskit

4EVER is een universele voorbehandeling die is ontwikkeld om geassocieerd te worden met ons BioRePeelCl3-protocol, maar ook gebruiken we deze voor onze andere peelings.

De behandeling bestaat uit een innovatieve tweefasenformulering:

  • Microdermal Abrasion Cleasing Lipogel
  • Carbon Salicylic Mask
  • Antioxidant Neutralising Activator

Het protocol

FASE 1
Microdermal Abrasion door toepassing en massage van LIPOGEL om een effectieve mechanische peeling te verkrijgen. Aan het einde van de massage met LIPOGEL zal de verneveling van de ACTIVATOR een in situ reinigende emulsie geven met een ontvettende en reinigende talgwerking die de diepe reiniging van de opperhuid en de verwijdering van het product zal vergemakkelijken.

FASE 2
Pre-peeling door het aanbrengen van het PEEL-OFF MASK met salicylzuur en plantaardige houtskool, met een inwerktijd van 5 minuten. De daaropvolgende verstuiving van de ACTIVATOR verandert de pre-peeling in een paar seconden in een peel-off masker, dat effectief is voor het verwijderen van talgresten en onzuiverheden van de opperhuid.

 

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

De huid wordt eerst grondig schoongemaakt voordat de vloeistof (peeling) wordt aangebracht. Dit kan een tintelend, brandend, of jeukend gevoel veroorzaken. De inwerkduur van de peeling is afhankelijk van het huidtype, huidreactie, en het te behandelen probleem. Veelal is de duur tot 10 minuten. Het aangebrachte vloeistof wordt vervolgens met een neutraliserende vloeistof geneutraliseerd en onmiddellijk verdwijnt het onprettige gevoel van branderigheid, jeuk, en tintelingen. Ter afsluiting worden er nazorgproducten opgebracht. De huid kan na de behandeling wat rood zijn en een lichte zwelling vertonen, maar dat trekt binnen een aantal uren weg.

Op basis van jouw huidtype en de indicatie wordt er tijdens de intake een behandelplan gemaakt. Voor het verkrijgen van het vereiste eindresultaat met een peeling adviseren wij doorgaans een kuur van 6 behandelingen, die 1x per 2 weken plaatsvindt. De frequentie hangt ook af van het huidtype. Per persoon zal de huidtherapeute dit bepalen.

Voor huidtypes 4/5/6 raden wij aan ongeveer 10 dagen voorafgaand aan de peeling behandeling een crème met een lage AHA concentratie te gebruiken ter voorbereiding en ter voorkoming van mogelijke overreacties van de huid. Daarnaast is het uitermate belangrijk dat je voor en tijdens de behandeling je huid overdag beschermt met een zonnebrandcrème met een SPF50 factor of hoger om pigmentvorming te voorkomen.

Om het eindresultaat te optimaliseren breng je ’s avonds een AHA-crème met een lage concentratie aan. Overdag dien je je huid te beschermen met een crème die een beschermingsfactor van SPF 50 of hoger bevat.

Dagen na de behandeling kan de huid gaan afschilferen. Soms kunnen er korstjes ontstaan die binnen 1 week genezen. Je mag absoluut niet aan die korstjes komen i.v.m. eventuele littekenvorming.

CLAIM NU JE ACTIE

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

“Geweldig resultaat na de chemische peeling behandelingen! Vakkundig en professioneel👍🏻 Amazing results”

“HELE GOEDE SNELLE RESULTATEN. .SUPER VRIENDELIJK PERSONEEL….IK RAAD IEDEREEN AAN HIER HEEN TE GAAN…TOP RESULTATEN… GROETEN EN EEN FIJNE DECEMBER MAAND…”

“Helemaal tevreden over de behandelingen en een top kliniek!! Zeker een aanrader voor iedereen😍😍. Ps super schone kliniek ook!”

INTAKE

Het krijgen van een chemische peeling in de zomer heeft veel voordelen, maar er is nooit een slechte tijd van het jaar om aan de slag te gaan met anti-aging procedures. Als je meer wilt weten over chemische peelings en andere huidverzorgingsbehandelingen, neem dan contact op met de huidkliniek Derma Sensation om met een huidtherapeut te spreken en plan vandaag nog je consultatie in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.