Natuurlijke body contouring voor mannen bij Derma Sensation

Vet verwijderen voor mannen door cryolipolyse vetbevriezing

Ben je de laatste tijd wat minder aan sporten toegekomen en wil je toch in shape blijven? Lees dan verder wat vetbevriezing voor jou kan betekenen. Vetbevriezing, ook wel bekend als cryolipolyse, biedt de mogelijkheid om lokale vetcellen blijvend te verwijderen. Dit betekent niet alleen dat je centimeters van je lichaamsomvang kunt verliezen, maar ook dat het resultaat duurzaam is. Want vetcellen die eenmaal bevroren zijn geweest, worden door het lichaam opgeruimd en zijn daarna voorgoed verdwenen. Dit is zelfs met de meest rigoureuze sport- en dieetprogramma’s niet mogelijk.

Bij Derma Sensation kun jij kiezen waar je van je overtollige vetkussentjes af wilt: op je buik, benen, heupen of wil je je onderkin laten verwijderen? Vetbevriezing met CLATUU ALPHA-apparatuur zorgt ervoor dat vet voorgoed verdwijnt. Mannen en vrouwen wereldwijd maken al gebruik van deze baanbrekende technologie om plaatselijk vet te bevriezen en zo zelf te bepalen hoe zij hun lichaam gedefinieerd willen zien.

De comfortabele behandeling duurt per keer ongeveer 40 minuten; daarna zullen de bevroren vetcellen door het lichaam zelf worden opgeruimd. Vet verliezen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je weten wat vetbevriezing voor jou kan doen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake in onze kliniek. Onze specialisten helpen je graag verder om het beste resultaat te behalen en weer in shape te komen.

Vetbevriezing biedt uitkomst!

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Derma Sensation heeft momenteel een fantastische actie lopen! Als je kiest voor een vetbevriezingsbehandeling met de CLATUU ALPHA, ontvang je een tegoedkaart ter waarde van €50,- die kan worden gebruikt voor een behandeling naar keuze. Op deze manier kun je niet alleen profiteren van de voordelen van de geavanceerde CLATUU ALPHA-technologie, maar ook nog eens van een aantrekkelijke korting op een andere behandeling. Wacht niet langer en maak nu gebruik van deze tijdelijke actie bij Derma Sensation! Verwen jezelf met een mooie behandeling en investeer in jouw zelfvertrouwen!

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

GRATIS INTAKE AANVRAGEN Via Online Agenda gaat het sneller :)

 

Bevriezen AAN
Vet UIT

Hoe vetbevriezing met CLATUU ALPHA kan helpen bij hardnekkige vetopslag

 • Buikvet
 • Love handles
 • Onderkin
 • Vet op de rug
 • Bovenbenen
 • Vet op de borst

Met de geavanceerde technologie van CLATUU ALPHA worden de vetcellen bevroren en vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit proces is 100% veilig en pijnloos, zonder operatie of verdoving. Na een comfortabele behandeling van ongeveer 40 minuten kun je direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het resultaat van vetbevriezing is blijvend, omdat de bevroren vetcellen definitief worden afgevoerd en niet meer terugkomen. Wil jij ook afrekenen met hardnekkige vetopslag? Maak dan snel een afspraak bij Derma Sensation voor een vrijblijvende intake.

Vetbevriezing biedt uitkomst!

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Derma Sensation heeft momenteel een fantastische actie lopen! Als je kiest voor een vetbevriezingsbehandeling met de CLATUU ALPHA, ontvang je een tegoedkaart ter waarde van €50,- die kan worden gebruikt voor een behandeling naar keuze. Op deze manier kun je niet alleen profiteren van de voordelen van de geavanceerde CLATUU ALPHA-technologie, maar ook nog eens van een aantrekkelijke korting op een andere behandeling. Wacht niet langer en maak nu gebruik van deze tijdelijke actie bij Derma Sensation! Verwen jezelf met een mooie behandeling en investeer in jouw zelfvertrouwen!

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

Dit is typisch een gebied waar je maar moeilijk van je vetreserves af komt. CLATUU ALPHA heeft hiervoor een speciale behandelkop ontwikkeld om heel gericht de vetcellen van een onderkin te kunnen bevriezen, waarna deze voor altijd verdwenen zullen zijn. Wil je jouw gezichtscontouren optimaal definiëren? Kies dan voor een combi-behandeling met LPG Endermologie. Deze mechanische bindweefselmassage zorgt voor lokale versteviging en verstrakking waardoor vetreserves nog efficiënter door het lichaam kunnen worden afgebroken.

Hierbij moet je denken aan vetrolletjes aan de voorkant van de buik en rond de taille: de zogenaamde lovehandles. Deze probleemzones kunnen in één sessie tegelijk worden behandeld om zo blijvend in omvang te verminderen.

Mag jouw sixpack wel wat gedefinieerder? Veel sportende mannen gebruiken vetbevriezing om spierenvorming mooier uit de verf ta laten komen en gericht te werken aan een strakker lichaam en afgelijnder lichaamssilhouet.

Ook de bovenbenen staan er bekend om vet hardnekkig vast te houden – zelfs wanneer andere lichaamsgebieden succesvol vet verliezen. Dit gebied kan dan ook uitstekend behandeld worden met behulp van vetbevriezing, waardoor je bovenbenen merkbaar slanker en strakker kunnen worden. Net zoals bij overige vetbevriezingsbehandelingen raden wij aan deze te combineren met diepgaande bindweefselmassage middels een LPG Endermologie-behandeling voor een optimaal resultaat.

Gratis intake

CLATUU ALPHA: Bepaal zelf waar je vet wilt laten verdwijnen

Het innovatieve ontwerp van CLATUU ALPHA maakt effectieve behandeling mogelijk voor de verschillende lichaamsgebieden waar lichaamsvet zich graag vast zet:

 • Onderkin
 • Nek
 • Schouders, rug, schouderbladen
 • Buik
 • Love handles
 • Armen
 • Bovenbenen
 • Buitenste dijen
 • Binnenste dijen
 • Onder de billen
 • Knieën
 • Oksel
 • Flanken

De vetbevriezingsbehandeling met CLATUU ALPHA: hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de intake met één van onze huidprofessionals kijken wij eerst of vetbevriezing de ideale behandeling is voor jou, en vertellen wij je wat je er precies van kunt verwachten. Vervolgens wordt het te behandelen gebied gemarkeerd en leun jij ontspannen achterover op onze behandeltafel. Tijdens de eigenlijke behandeling wordt het gemarkeerde gebied eerst vacuüm gezogen, waarna de onderliggende vetcellen diepgaand gekoeld worden. Hier merk jij zelf weinig van, het kan misschien een tintelende sensatie geven.

Na ongeveer 40 minuten is de behandeling voltooid en worden de koelkoppen verwijderd. Je kunt meteen weer verder met je dagelijkse bezigheden – er is geen hersteltijd nodig. Wel kan het behandelde gebied nog wat gevoelig zijn en er kan tijdelijke roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden. Dit trekt echter binnen enkele dagen vanzelf weg.

Het is belangrijk om te weten dat het uiteindelijke resultaat van de behandeling niet meteen zichtbaar is. Het kan tot enkele maanden duren voordat de afgebroken vetcellen volledig door het lichaam zijn opgeruimd en het behandelde gebied strakker oogt. Maar het resultaat is blijvend, omdat de vetcellen die eenmaal zijn afgebroken niet meer terugkomen. Onze huidprofessionals geven je graag advies over het aantal behandelingen dat je nodig hebt voor het gewenste resultaat.

 

Verloop behandeling

Hoe verloopt een vetbevriezing behandeling? Zie onderstaande video voor een duidelijke uitleg:

Gratis intake aanvragen

De voordelen van het gebruik van CLATUU ALPHA voor het verwijderen van lichaamsvet

Derma Sensation heeft bewust gekozen voor de innovatieve CLATUU ALPHA technologie vanwege de vele voordelen die het biedt ten opzichte van andere cryolipolyse technologieën.

 • Zo heeft het grote assortiment aan opzetstukken een ergonomisch design en is het geschikt voor alle lichaamscontouren.
 • Daarnaast biedt de CLATUU ALPHA effectieve 360° koeling dankzij extra grote koelplaten, wat zorgt voor een gelijkmatige behandeling van het hele lichaamsgebied.
 • Door het sneller bereiken van de beoogde minimumtemperatuur is de behandeling ook nog eens efficiënter.
 • Ten slotte is CLATUU ALPHA absoluut veilig voor omliggende weefsels en zenuwen, waardoor jij zonder zorgen kunt genieten van een strakker en slanker lichaam.

Hoe snel kun je resultaten verwachten van vetbevriezing?

Na de behandeling duurt het doorgaans 4-12 weken voordat je het resultaat van de vetbevriezingsbehandeling zult zien. Dit komt doordat het lichaam tijd nodig heeft om de beschadigde vetcellen af te breken en op te ruimen.

Naarmate de weken verstrijken, zul je merken dat het behandelde gebied geleidelijk aan strakker en slanker wordt. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het behandeld gebied, de hoeveelheid vet en de reactie van jouw lichaam op de behandeling.

Het is belangrijk om te beseffen dat vetbevriezing geen alternatief is voor gezonde voeding en lichaamsbeweging, maar juist als aanvulling kan dienen om bepaalde vetophopingen gericht aan te pakken.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Geen zin in een operatie? Ontdek de voordelen van vetbevriezing bij Derma Sensation.

 • Blijvend resultaat: verwijderde vetcellen komen nooit meer terug
 • Comfortabele, pijnloze behandeling
 • Geen herstelperiode: je kunt je dagelijkse bezigheden meteen weer helemaal hervatten
 • Nagenoeg risicovrij: geen operaties, hechtingen of verdovingen nodig
 • Natuurlijk proces: Het lichaam breekt de vetcellen zelf af en scheidt ze vervolgens uit
 • Korte behandelduur

Boek nu een vrijblijvende intake voor een vetbevriezingsbehandeling met CLATUU ALPHA bij Derma Sensation

Overweeg je een vetbevriezingsbehandeling, maar ben je nog niet zeker of het de juiste keuze is voor jou? Boek dan nu een vrijblijvende intake bij Derma Sensation en laat onze gecertificeerde huidtherapeuten je informeren over de mogelijkheden en wat je van de behandeling kunt verwachten.

Bij ons staat het behalen van het beste resultaat voorop en we zullen je altijd eerlijk adviseren over de behandeling die het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw vrijblijvende intake en wie weet ben je binnenkort al op weg naar een strakker en slanker lichaam met behulp van de innovatieve CLATUU ALPHA technologie.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Veelgestelde vragen

Ja! Vetcellen die eenmaal verwijderd zijn door middel van cryolipolyse zijn voor altijd verdwenen. Als jij in de toekomst let op een gezonde leefstijl en voldoende beweging, is de kans klein dat jouw lichaam nieuwe vetcellen aan zal maken of bestaande vetcellen uit zullen dijen. Het is dus wel zeker van belang dat jij gezonde leefgewoontes nastreeft voor een optimaal resultaat.

Nee, een cryolipolyse-behandeling wordt altijd zonder verdoving uitgevoerd, simpelweg omdat de behandeling niet pijnlijk is. Je ervaart hooguit een tintelende of prikkelende sensatie maar van pijn zal geen sprake zijn.

Je kunt je dagelijkse bezigheden allemaal meteen weer oppakken na een vetbevriezingsbehandeling. Mogelijk is de behandelde huid nog enkele uren wat rood, en in sommige gevallen kunnen lokale bloeduitstortingen ontstaan. Deze trekken echter snel vanzelf weer weg en zijn niets om je zorgen over te maken.

Dit hangt af van het gewenste resultaat, maar wij gaan doorgaans uit van 2 tot 3 behandelingen met zo’n 2 maanden ertussenin. Dit geeft jouw lichaam voldoende tijd om de afgebroken vetcellen weg te werken voordat je er nog een schepje bovenop doet. Ook kun je na enkele weken pas zien wat het uiteindelijke resultaat is, Wel is het mogelijk om tussentijds LPG Endermologie-massages te ondergaan voor een sneller en strakker resultaat.

Ja, een vetbevriezingsbehandeling wordt nagenoeg geheel veilig geacht – in tegenstelling tot liposuctie waar meerdere risico’s en een langdurige hersteltijd aan verbonden zijn. De behandelapparatuur van CLATUU ALPHA regelt het koelproces dusdanig precies dat er geen schade voor omliggend weefsel plaats kan vinden – enkel de vetcellen worden hierdoor beïnvloed en zullen nadien tot afbraak over gaan.

5* review!

Lees op Google de 5 sterren review van onze klant:

€50 tegoedkaart

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Derma Sensation heeft momenteel een fantastische actie lopen! Als je kiest voor een vetbevriezingsbehandeling met de CLATUU ALPHA, ontvang je een tegoedkaart ter waarde van €50,- die kan worden gebruikt voor een behandeling naar keuze. Op deze manier kun je niet alleen profiteren van de voordelen van de geavanceerde CLATUU ALPHA-technologie, maar ook nog eens van een aantrekkelijke korting op een andere behandeling. Wacht niet langer en maak nu gebruik van deze tijdelijke actie bij Derma Sensation! Verwen jezelf met een mooie behandeling en investeer in jouw zelfvertrouwen!

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

Afspraak maken voor een gratis intake

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.