CRYOLIPOLYSE VETBEVRIEZING ROTTERDAM

VET VERWIJDEREN VOOR MANNEN DOOR CRYOLIPOLYSE VETBEVRIEZING

Ben je laatste tijden wat minder aan sporten gekomen? Is sportschool te vol of door maatregelen tijdelijk niet bereikbaar als voorheen? Wil je toch in shape blijven? Dan lees verder wat vetbevriezing voor jou kan betekenen.

Middels cryolipolyse, oftewel vetbevriezing, is het mogelijk om lokale vetcellen blijvend te verwijderen. Dat betekent niet alleen dat je zomaar centimeters kwijt kunt raken van je lichaamsomvang – het resultaat is tevens duurzaam! Want vetcellen die eenmaal bevroren zijn geweest, worden door het lichaam opgeruimd en zijn daarna voor altijd verdwenen. Dit is zelfs met de meest rigoureuze sport- en dieetprogramma’s niet mogelijk.

Jij kiest waar je van je overtollige vetkussentjes af wilt: op je buik, benen of heupen? Of wil je je onderkin laten verwijderen? Vetbevriezing met CLATUU ALPHA apparatuur zorgt ervoor dat vet voorgoed verdwijnt. Mannen en vrouwen wereldwijd maken al gebruik van deze baanbrekende technologie om plaatselijk vet verbranden – of eigenlijk bevriezen, en zo zelf te bepalen hoe zij hun lichaam gedefinieerd willen zien.

De comfortabele behandeling duurt per keer zo’n 40 minuten; daarna zullen de bevroren vetcellen door het lichaam zelf worden opgeruimd. Vet verliezen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je weten wat vetbevriezing voor jou kan doen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake in onze kliniek.

MAANDACTIE VETBEVRIEZING: €200 extra korting

 

Bevriezen AAN
Vet UIT

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Hardnekkige vetopslag

Ook al kunnen sporten en gezonde voeding zeker een bijdrage leveren aan gewichtsverlies, toch blijft het moeilijk om gericht af te slanken. Vetrollen rond de buik of een onderkin hebben allemaal de neiging om hardnekkig te blijven zitten. Velen merken ook dat het lastig is om slankere bovenbenen te krijgen, ongeacht hoeveel je sport. Voor mannen geldt dat bodybuilding pas echt zichtbare resultaten geeft als de ook de vetverhouding klopt. Met vetbevriezing is het mogelijk om zélf te bepalen waar jij voorgoed van je vetkussentjes af wilt. Met de innovatieve CLATUU ALPHA technologie kan nagenoeg iedere gewenste lichaamszone tussen knie en onderkin behandeld worden. Enkele voorbeelden volgen hieronder:

 

Vetbevriezing biedt uitkomst!

ACTIE VAN DE MAAND: 

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Een goed begin is het halve werk! Daarom heeft Derma Sensation dit jaar een bijzondere actie bedacht:  

Krijg nu 1 VETBEVRIEZING BEHANDELING VOOR SLECHTS €399 ipv €450!

Wil je liever dit bedrag in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op het winkelwagentje. Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier in.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

Kom je met een vriend(in) samen een behandeling afnemen dan betaal je slechts €700 ipv €900!  (€350 per persoon).

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

DAT IS €200 extra korting!

 

Dit is typisch een gebied waar je maar moeilijk van je vetreserves af komt. CLATUU ALPHA heeft hiervoor een speciale behandelkop ontwikkeld om heel gericht de vetcellen van een onderkin te kunnen bevriezen, waarna deze voor altijd verdwenen zullen zijn. Wil je jouw gezichtscontouren optimaal definiëren? Kies dan voor een combi-behandeling met LPG Endermologie. Deze mechanische bindweefselmassage zorgt voor lokale versteviging en verstrakking waardoor vetreserves nog efficiënter door het lichaam kunnen worden afgebroken.

Hierbij moet je denken aan vetrolletjes aan de voorkant van de buik en rond de taille: de zogenaamde lovehandles. Deze probleemzones kunnen in één sessie tegelijk worden behandeld om zo blijvend in omvang te verminderen.

Mag jouw sixpack wel wat gedefinieerder? Veel sportende mannen gebruiken vetbevriezing om spierenvorming mooier uit de verf ta laten komen en gericht te werken aan een strakker lichaam en afgelijnder lichaamssilhouet.

Ook de bovenbenen staan er bekend om vet hardnekkig vast te houden – zelfs wanneer andere lichaamsgebieden succesvol vet verliezen. Dit gebied kan dan ook uitstekend behandeld worden met behulp van vetbevriezing, waardoor je bovenbenen merkbaar slanker en strakker kunnen worden. Net zoals bij overige vetbevriezingsbehandelingen raden wij aan deze te combineren met diepgaande bindweefselmassage middels een LPG Endermologie-behandeling voor een optimaal resultaat.

KOM SAMEN! €200 extra korting

Waar wil jij lichaamsvet definitief verwijderen?

Het innovatieve ontwerp van CLATUU ALPHA maakt effectieve behandeling mogelijk voor de verschillende lichaamsgebieden waar lichaamsvet zich graag vast zet:

 • Onderkin
 • Nek
 • Schouders, rug, schouderbladen
 • Buik
 • Love handles
 • Armen
 • Bovenbenen
 • Buitenste dijen
 • Binnenste dijen
 • Onder de billen
 • Knieën
 • Oksel
 • Flanken

Hoe ziet een vetbevriezingsbehandeling met CLATUU ALPHA eruit?

Tijdens de intake met één van onze huidprofessionals kijken wij eerst of vetbevriezing de ideale behandeling is voor jou, en vertellen wij je wat je er precies van kunt verwachten. Vervolgens wordt het te behandelen gebied gemarkeerd en leun jij ontspannen achterover op onze behandeltafel. Tijdens de eigenlijke behandeling wordt het gemarkeerde gebied eerst vacuüm gezogen, waarna de onderliggende vetcellen diepgaand gekoeld worden. Hier merk jij zelf weinig van, het kan misschien een tintelende sensatie geven.

Door de sterke koeling zullen de vetcellen beschadigd raken en zal jouw lichaam deze zelf op gaan ruimen. Ook hier merk je weinig van – behalve dan wanneer je het eindresultaat kunt bewonderen.

 

Verloop behandeling

Hoe verloopt een vetbevriezing behandeling? Zie onderstaande video voor een duidelijke uitleg:

ACTIE €399

De voordelen van CLATUU ALPHA

Derma Sensation heeft bewust gekozen voor de CLATUU ALPHA technologie omdat deze significante voordelen biedt ten opzichte van gangbare cryolipolyse technologie:

 • Het grote assortiment opzetstukken is ontworpen voor alle lichaamscontouren
 • Biedt effectieve 360° koeling middels extra grote koelplaten die het gehele lichaamsgebied gelijkmatig behandelen
 • De beoogde minimumtemperatuur wordt sneller bereikt voor meer efficiëntie
 • Absoluut veilig voor omliggende weefsels en zenuwen

 

Wanneer zie ik het effect?

Het lichaam doet er zo’n 4-12 weken over om de beschadigde vetcellen op te ruimen. Gedurende deze periode zul je dus merken dat het behandelde gebied slanker en strakker wordt – helemaal wanneer je ervoor gekozen hebt om jouw vetbevriezingsbehandeling te combineren met LPG Endermologie.

Deze diepgaande bindweefselmassage geeft een extra onderhuids impuls die je lichaam goed kan gebruiken bij het afvoeren van de vetcellen. Lymfecirculatie en lokale doorbloedig worden hiermee stevig gestimuleerd, evenals de elasticiteit en stevigheid van de huid. Zo zorg je ervoor dat je na afloop niet met een lokaal huidoverschot achter blijft waardoor het beoogde, strakke resultaat nog steeds niet bereikt is. Wij bevelen een combinatie van cryolipolyse (vetbevriezing) en LPG Endermologie (bindwefselmassage) dan ook zeker aan.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Waarom vetbevriezing?

 • Blijvend resultaat: verwijderde vetcellen komen nooit meer terug
 • Comfortabele, pijnloze behandeling
 • Geen herstelperiode: je kunt je dagelijkse bezigheden meteen weer helemaal hervatten
 • Nagenoeg risicovrij: geen operaties, hechtingen of verdovingen nodig
 • Natuurlijk proces: Het lichaam breekt de vetcellen zelf af en scheidt ze vervolgens uit
 • Korte behandelduur

Waarom slaat ons lichaam teveel vet op?

Eigenlijk berust overmatige vetopslag op een biologische ‘vergissing’. In ontwikkelde werelddelen zijn hongersnood en voedseltekorten ons vreemd – waarom slaat het lichaam dan toch zoveel vet op? Dit heeft te maken met onze genetische aanleg. Tot ongeveer een eeuw geleden waren voedseltekorten en extreme armoede nog veel meer vertegenwoordigd dan nu; het is dan ook niet vreemd dat ons lichaam daarop afgesteld is. Evolutie verloopt maar langzaam en enkele generaties is véél te weinig om voor herprogrammering van onze cellen te zorgen. Ons lichaam is dus nog steeds ingesteld om mogelijke, destructieve tekorten het hoofd te bieden door voorraden aan te leggen wanneer dit kan. Het welbekende jojo-effect is hier ook een hele goed voorbeeld van: ben je net enkele kilo’s afgevallen, lijkt het alsof je lichaam daarna werkelijk alles als vet opslaat. De boosdoener? Je vetcellen. Met behulp van cryolipolyse ben je hier in de toekomst geheel vanaf!

Boek een vrijblijvende intake

Twijfel je of vetbevriezing jouw het gewenste resultaat kan geven? Een intake in onze kliniek is altijd vrijblijvend, waarbij we je vertellen wat je van een bepaalde behandeling verwachten kunt. Ook zullen onze gecertificeerde huidtherapeuten jou altijd objectief informeren omtrent de beste oplossing voor jouw unieke huidprobleem. Wij zullen je altijd behoeden voor het aangaan van behandelingen die voor jou waarschijnlijk niet het beste resultaat opleveren. Twijfel daarom niet maar boek een intake een laat je informeren – en misschien meteen behandelen!

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Veelgestelde vragen

Ja! Vetcellen die eenmaal verwijderd zijn door middel van cryolipolyse zijn voor altijd verdwenen. Als jij in de toekomst let op een gezonde leefstijl en voldoende beweging, is de kans klein dat jouw lichaam nieuwe vetcellen aan zal maken of bestaande vetcellen uit zullen dijen. Het is dus wel zeker van belang dat jij gezonde leefgewoontes nastreeft voor een optimaal resultaat.

Nee, een cryolipolyse-behandeling wordt altijd zonder verdoving uitgevoerd, simpelweg omdat de behandeling niet pijnlijk is. Je ervaart hooguit een tintelende of prikkelende sensatie maar van pijn zal geen sprake zijn.

Je kunt je dagelijkse bezigheden allemaal meteen weer oppakken na een vetbevriezingsbehandeling. Mogelijk is de behandelde huid nog enkele uren wat rood, en in sommige gevallen kunnen lokale bloeduitstortingen ontstaan. Deze trekken echter snel vanzelf weer weg en zijn niets om je zorgen over te maken.

Dit hangt af van het gewenste resultaat, maar wij gaan doorgaans uit van 2 tot 3 behandelingen met zo’n 2 maanden ertussenin. Dit geeft jouw lichaam voldoende tijd om de afgebroken vetcellen weg te werken voordat je er nog een schepje bovenop doet. Ook kun je na enkele weken pas zien wat het uiteindelijke resultaat is, Wel is het mogelijk om tussentijds LPG Endermologie-massages te ondergaan voor een sneller en strakker resultaat.

Ja, een vetbevriezingsbehandeling wordt nagenoeg geheel veilig geacht – in tegenstelling tot liposuctie waar meerdere risico’s en een langdurige hersteltijd aan verbonden zijn. De behandelapparatuur van CLATUU ALPHA regelt het koelproces dusdanig precies dat er geen schade voor omliggend weefsel plaats kan vinden – enkel de vetcellen worden hierdoor beïnvloed en zullen nadien tot afbraak over gaan.

5* review!

Lees op Google de 5 sterren review van onze klant:

Blijvend resultaat!

Vetcellen die bevroren zijn geweest middels cryolipolyse worden door het lichaam als afwijkend beschouwd en opgeruimd. Dit betekent dat deze vetcellen niet enkel krimpen, maar daadwerkelijk verdwijnen! Hierdoor zullen de lichaamscontouren blijven afnemen in omvang en wordt het natuurlijke lichaamssilhouet verstrakt. Bovendien zet je een rem op het welbekende jojo-effect, aangezien verwijderde vetcellen niet op hol kunnen slaan wanneer je eens wat meer calorieën binnen krijgt. Cryolipolyse is dan ook een investering in je droomfiguur waar je levenslang profijt van houdt!

De feestdagen zijn weer achter de rug, de sportscholen zijn dicht en we zitten middenin een lockdown: Voor je het weet heb je er kilo’s bij die je achteraf maar moeilijk weer kwijt raakt! Vetbevriezing (cryolipolyse) is zowel veilig als effectief en wint daardoor wereldwijd enorm aan populariteit. De unieke behandelmethode zorgt ervoor dat hardnekkige vetopslag permanent verwijderd kan worden door het snel en pijnloos ‘bevriezen’ van de ongewenste vetreserves.

Vetbevriezing biedt uitkomst!

ACTIE VAN DE MAAND: 

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Een goed begin is het halve werk! Daarom heeft Derma Sensation dit jaar een bijzondere actie bedacht:  

Krijg nu 1 VETBEVRIEZING BEHANDELING VOOR SLECHTS €399 ipv €450!

Wil je liever dit bedrag in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op het winkelwagentje. Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier in.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

Kom je met een vriend(in) samen een behandeling afnemen dan betaal je slechts €700 ipv €900!  (€350 per persoon).

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

DAT IS €200 extra korting!

 

ONZE “KOM MET VRIEND(IN)” VETBEVRIEZINGSACTIE IS GELDIG VOOR DE EERSTE 50 BOEKINGEN EN WERKT ALS VOLGT:

Jullie betalen elk €350.

Jullie kiezen zelf de lichaamszone

Jullie maken op dezelfde dag samen een afspraak voor de behandeling (mocht dat niet lukken, bespreek dat dan tijdens het maken van afspraak de andere opties)

Ook voor jouw eventuele vervolgafspraken kun je van deze actie gebruik maken indien je tot de eerste 50 boekingen behoort!

Een betere deal voor een slanker, strakker en afgelijnder lichaam kun je niet wensen 😊

Deze deal kun je nergens in NL vinden met het Clatuu Alpha apparaat!

Afspraak:

Maak een afspraak via het onderstaande formulier:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.